Tre nøkkelspillere er tilbake i trening denne uken

Vi får snart se Trent Alexander-Arnold, Diogo Jota og Alisson Becker igjen.

Det ble en fryktelig frustrerende kamp mot Manchester United på søndag, da Liverpool avga poeng i tittelkampen og spilte 2-2.

Slik kampbildet ble, med alle sjansene, hadde det vært en drømmekamp for Diogo Jota. Portugiseren er kanskje klubbens beste rene avslutter.

Denne uken skal Jota være tilbake i trening. Portugiseren var i kjempeform før han ble skadet 17. februar, da Brentfords Christian Nørgaard landet på kneet hans. Jota har scoret 14 mål denne sesongen.

En annen som skal være tilbake i full trening er Trent Alexander-Arnold, som nå skal være kvitt knetrøbbelet. Han fikk skaden først mot Arsenal 7. februar, før han var tilbake i noen kamper og kjente nye smerter i kneet 10. februar. Han har vært ute siden det og mistet mange kamper.

Alisson er også snart klar

Alisson Becker er også forventet tilbake i trening denne uken, etter at han fikk en hamstringskade på trening i midten av februar. Caoimhin Kelleher har gjort det glimrende som vikar – men nå er snart verdens beste keeper tilbake.

– Guttene gjør det veldig bra. Diogo og Trent trener sammen i en gruppe, og det hjelper begge, og det ser ut som at de fra neste uke forhåpentligvis kan ta del i trening med laget, så får vi se med resten, sa Klopp før kampen mot Sheffield United i forrige uke. Stefan Bajcetic trener nå for fullt med U21-laget denne uken, og det betyr at vi skal ta ham med på trening neste uke sammen med oss, og så får vi se.

– Ali er sammen med keepertrenerne, så jeg ser dem bare gjennom gjerdet, men det ser også bra ut. Jeg tror han også tenker at han skal være med på deler av treningen med laget i neste uke.

Liverpool har hjemmekamp mot Atalanta på torsdag, og før det kommer de til å ha en åpen trening med kameraene tilstede. Da vil forhåpentligvis alle tre, pluss Stefan Bajcetic, være i aksjon. 

Vi kan håpe at Alexander-Arnold og Jota får noen minutter mot Atalanta, og blir klare for enda mer spilletid mot Crystal Palace på søndag.

Skrekktaklingen var grunnen til at Konaté satt på benken

Skrekktaklingen var grunnen til at Konaté satt på benken

Liverpool ville ikke ta noen sjanser. Det har de gjort tidligere denne sesongen.

Nyheter 08.apr 09:07
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

1. MAI: Siste frist for å få navnet ditt i Klopp-boka.

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05