Skadeoppdatering:Jones og Robertson er klar til Sheffield United – Flere spillere forventes tilbake neste uke

Jürgen Klopp hadde svært gode nyheter å komme med i forkant av morgendagens kamp.

Torsdag kveld venter tabelljumbo Sheffield United for Liverpools del, og i kjent stil at Jürgen Klopp hatt sin pressekonferanse før en ny viktig kamp i toppen av Premier League.

Der kunne tyskeren blant annet forteller at både Curtis Jones ville bli klar til kampen. Førstnevnte har ikke vært i aksjon for de røde siden 17. februar.

– Curtis (Jones) er tilbake og klar for Sheffield United-kampen. De andre guttene gjør det også bra. Diogo (Jota) og Trent (Alexander-Arnold) trener sammen i en gruppe, så det ser ut til at de forhåpentligvis kan være returnere delvis til lagtrening neste uke. Ali (Alisson) ser også bra ut. Han vil også være med på trening neste uke, sa Klopp.

På tampen av pressekonferansen, på vei ut av presserommet, bekreftet han også at Andy Robertson, som skadet seg på landslagssamling med Skottland forrige uke, også er klar til morgendagens kamp. Det melder blant annet James Pearce i The Athletic.

Endo, Bajcetic og Matip

Jürgen Klopp hadde virkelig funnet godformen før dagens pressekonferanse, så tyskeren kom også med oppdateringer på flere spillere. En av dem var Wataru Endo, som fikk seg en liten slagskade mot Brighton.

Det skal ikke være snakk om noe alvorlig for japaneren, men han er usikker inn mot torsdagens kamp.

Liverpool-treneren fikk også tid til å komme med en oppdatering på Joel Matip og Stefan Bajcetic, to spillere som har vært ute i lang tid.

Joel (Matip) løper igjen. Han hater det, men nå kan han i alle fall gjør det. Han har hatt store smerter etter skaden, men nå har han kommet gjennom det. Sesongen er nok ikke lang nok (til å få han tilbake).

Bajcetic trener fullt med U21 denne uken, så er han tilbake med oss neste uke. Det er veldig viktig, sa Klopp.

Villa fikk ytterligere motivasjon etter gårsdagens resultater  – kan vi håpe på litt hjelp i kveld?

Villa fikk ytterligere motivasjon etter gårsdagens resultater – kan vi håpe på litt hjelp i kveld?

Manchester City får besøk av topp 4-jagende Aston Villa i kveld. Arsenal skal også i aksjon.

Quansah-statistikken som viser hvorfor han er blitt så viktig i Liverpools spillestil

Quansah-statistikken som viser hvorfor han er blitt så viktig i Liverpools spillestil

Jarell Quansah har vist sine meget gode ballferdigheter ved flere ganger denne sesongen. Det gjorde han også mot Brighton.

Innsikt Ons. 03.04. 12:07