Robertsons skade er ikke alvorlig. Trent blir neppe klar til United-kampen

Andy Robertson er trolig ikke ute lenge.

Journalist Lewis Steele i Daily Mail kommer torsdag med oppløftende nyheter når det gjelder skaden til Andy Robertson. Venstrebacken haltet seg av banen med en skade i ankelen i tirsdagens kamp mellom Skottland og Nord-Irland, men heldigvis viser det seg at det trolig ikke er snakk om en alvorlig skade. 

Han ble undersøkt på AXA Training Centre onsdag, og der skal det ha vist seg at det er mer snakk om en smell i ankelen enn noe større. James Pearce i The Athletic skriver at det er snakk om dager og ikke uker ute med skade for Robertson. 

Om han blir klar til søndagens kamp mot Brighton gjenstår å se. Robertson var ute i tre måneder etter en skulderskade han pådro seg på landslagssamling i oktober. Heldigvis blir det ikke like lenge denne gangen. 

Steele bekrefter for øvrig at Ryan Gravenberch, Darwin Nunez og Curtis Jones er klare til søndagens kamp dersom det ikke skjer noe uforutsett de neste dagene. 

Pearce kommer også med en oppdatering på skaden til Trent Alexander-Arnold, og det er dårlig nytt for de som håpet å ha visekapteinen tilbake mot Manchester United neste helg. Han vil i stedet sikte seg inn på Atalanta eller Crystal Palace uken etter. Det er samme periode vi kan håpe å ha Alisson Becker og Diogo Jota tilbake - sistnevnte kan kanskje rekke United-kampen om vi skal gå ut fra det Jürgen Klopp sa før landslagspausen. 

Klopp kom med skadeoppdatering til supportere som var på omvisning

Klopp kom med skadeoppdatering til supportere som var på omvisning

Supportere som fikk en omvisning på AXA Training Centre fikk med seg noen nyheter hjem.

Nyheter 28.mar 14:28
Skadene hoper seg opp - men kapteinen er tilbake

Skadene hoper seg opp - men kapteinen er tilbake

Matt Beard bekrefter at Taylor Hinds er tilbake i troppen til helgens kamp mot Manchester City.

Nyheter 28.mar 13:27