– Vi ga vekk initiativet

Andy Robertson var svært skuffet da han stilte opp for Viaplay etter kampen.

Det ble en tung exit fra FA-cupen etter å ha tatt ledelsen ved to anledninger på Old Trafford. Først, mot spillets gang, gikk de røde til pause med en 2-1-ledelse, før seieren igjen ble kastet vekk i ekstraomgangene.

En av dem som måtte se lagkameratene rote det til fra benkeplass var Andy Robertson, som stilte opp til intervju med Viaplay etter kampslutt.

– Dette var en vanskelig kamp, i en turnering som selvfølgelig er vinn-eller-forsvinn. Vi gjorde for mange feil, og det må vi se nærmere på. Jeg føler samtidig at vi hadde god kontroll lenge, men så ga vi initiativet vekk. Når du spiller mot så gode lag (som Manchester United), kan du ikke gjøre det, var skottens kjappe gjennomgang av 3-4-tapet.

– Vi ga dem for mange sjanser, og gode spillere utnytter det. Kampen vår var rett og slett ikke god nok, så enkelt er det egentlig. 2-2, ekstraomganger, og det burde aldri ha skjedd. De fortsatte å kjøre på og fortjente å vinne.

Du kan se hele intervjuet med Robertson under.

Mye å se frem til

Darwin Nunez og Harvey Elliott rotet vekk ballen på stillingen 3-2 og 3-3, selv om duoen var langt unna de eneste som bør få skylden etter en slik kamp. Liverpools venstreback var overrasket over at laget ikke hadde lært en lekse fra 2-2-scoringen, i det 87. minutt.

– Du tenker jo at vi hadde lært, men nei... Etter en corner også, i det 119. minutt. Vi tenkte at vår sjanse lå der, men så snur alt. Det er ikke godt nok. Nå må vi gå for å vinne de kampene og turneringene vi har igjen.

For Liverpools del er det heldigvis mye igjen å se frem til, til tross for dagens triste FA-cup-exit. De røde kjemper i toppen av Premier League, samtidig som det venter to kvartfinaler mot Atalanta i Europa League.

– Vi har mange kamper igjen, og så må vi prøve å ta med oss det positive fra denne sesongen inn til det. Dette var selvføglelig et steg tilbake, men nå må vi bare prøve å nullstille i landslagspausen. Vi har mye å spille for, så vi kan ikke synes synd på oss selv. Vi må ta med oss læring fra dette, sier Robertson.

Avslutningsvis kom skotten med en beklagelse til de over 9000 bortesupporterne som hadde tatt turen til Old Trafford.

– Det er veldig trist å sende dem hjem på en slik måte. De pushet oss hele kampen, og de burde reist hjem veldig glad. Vi er veldig lei oss.

Kvadrupel-drømmen knust etter ville ekstraomganger

Kampkommentar:Kvadrupel-drømmen knust etter ville ekstraomganger

Liverpool kastet bort semifinale billetten med to slurvete balltap i ekstraomgangene mot Manchester United, kvadrupel-drømmen i Klopp sin siste sesong blir dermed knust med 4-3-tap på Old Trafford.

Kommentar 17.mar 19:45
Kapteinen viste igjen sin vanvittige klasse i 120 minutter – men det var dessverre ikke nok

Kapteinen viste igjen sin vanvittige klasse i 120 minutter – men det var dessverre ikke nok

Dette var et tungt slag i trynet. Her er spillerbørsen fra FA-cupexiten på Old Trafford.

Kommentar 17.mar 19:10