Roser «drømmevikaren» opp i skyene

Joe Gomez har kommet inn og vikariert strålende denne sesongen – i alle posisjoner.

Denne sesongen har Joe Gomez spilt 32 kamper for Liverpool. Han har blitt brukt som høyreback, venstreback og midtstopper. De siste ukene har han spilt venstreback i skadefraværene til Andy Robertson og Kostas Tsimikas.

En som har latt seg imponere, er Robertson.

– Alle kan se Joey sine kvaliteter og hvor fleksibel han er med posisjonene han kan spille. Han kan spille overalt i forsvaret ,go jeg husker før jeg ble skadet, da han var i en egen klasse mot Aston Villa som midtstopper. Mot Wolves måtte han spille høyreback, og var strålende igjen, og så kommer han inn på venstrebacken og gjør det så bra, sier han til Liverpoolfc.com

– Han har gjort det bra i alle posisjoner han har spilt denne sesongen, og det er så viktig å ha en slik spiller. Selv når han kommer inn på midtbanen og slikt ser han komfortabel ut.

Noe alle unner ham

Med 32 kamper allerede denne sesongen, har han passert antall kamper for forrige sesong. Kun i 2019/20-sesongen spilte han flere, da han var på banen i 43 kamper. Skader har ødelagt mye for 26-åringen.

– Alle kan se kvalitetene hans, og jeg synes han nå får den rosen han fortjener. Joey har vært fantastisk helt siden jeg kom til klubben. Han har hatt tøffe tider med skader, men denne sesongen har han vært fenomenal i alle posisjoner han har spilt. Han har holdt seg skadefri, og har også kamprytmen som er viktig. La oss håpe det varer lenge, for jeg tror kanskje han er den hyggeligste personen vi har i troppen. Alle er så glade for at han gjør det bra.

Det har vært veldig mye snakk om når den første scoringen skal komme. Etter 205 kamper for klubben har den fortsatt ikke kommet, men han har tre målgivende denne sesongen.

– Han nærmer seg ja. Vi har prøvd å si til ham at vi ikke tror det første målet blir et langskudd fra 40 meter, for det tror jeg ikke vil skje. Det vil bli et heldig mål på bakre stolpe der han treffer kneet, leggen og tåen samtidig, så kanskje han må slutte litt med den skytingen! Jeg tror alle ønsker at det vil skje, og det vil skje. Mål definerer deg ikke, men det ville vært veldig fint å kunne feire et Joe Gomez-mål, det er helt sikkert, sier Robertson.

Liverpool - Burnley spilles lørdag kl. 16.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Thiago ble skadet i comebacket

Thiago ble skadet i comebacket

Thiago Alcantara må gjøre seg klar for en ny periode på sidelinjen.

Nyheter Tor. 08.02. 13:25
Det har vært færre VAR-feil denne sesongen – men 20 prosent av feilene har gått imot Liverpool

Premier League-sjef innrømmer at det trengs forbedringDet har vært færre VAR-feil denne sesongen – men 20 prosent av feilene har gått imot Liverpool

Liverpool skal være klubben som har vært mest uheldig med VAR til nå denne Premier League-sesongen.

Nyheter Tor. 08.02. 11:00