– Jeg kommer til å huske mottakelsen jeg fikk i lang tid

Andy Robertson var endelig tilbake fra skade mot Norwich, og fikk en fin mottakelse av Anfield da han entret banen.

Under andre omstendigheter ville det faktum at Andy Robertson var tilbake fra skulderskaden i Liverpools seier over Norwich tatt mye spalteplass. 

Det var imidlertid Jürgen Klopp som stjal det meste av fokuset etter at han annonserte at han gir seg i Liverpool etter sesongen. 

Robertson var svært glad for å være tilbake etter den alvorlige skulderskaden. 

Fin mottakelse

– Det var fantastisk. Det er denne følelsen jeg har ventet på. Det er den følelsen jeg har savnet på de tøffe dagene i treningssenteret borte fra de andre guttene - det er dette jeg har hatt i tankene, sa skotten til ITV etter kampen. 

Da han entret banen fikk han en flott mottakelse fra The Kop og resten av Anfield. Det gikk ikke upåaktet hen for 29-åringen. 

– Jeg kommer til å huske mottakelsen jeg fikk i lang tid. Jeg kan ikke takke supporterne nok for det. Det er det som har fått meg gjennom de tøffe stundene. Det har vært mange av dem de siste månedene, men nå er jeg bare storfornøyd med å være tilbake på banen. 

TILBAKE: Robertson kan endelig gjøre det han elsker mest igjen.

TILBAKE: Robertson kan endelig gjøre det han elsker mest igjen.

I hatten

Nå håper den viktige ledertypen at laget kan holde det gående helt inn i alle turneringene. 

– Vi kjemper på alle fronter. Vi ønsker å holde det gående i alle konkurranser. Vi er allerede i en finale og ligger godt an i Premier League, men vi vet at det er lenge igjen. 

– FA-cupen er en veldig viktig turnering. Vi vet hvordan det føles å vinne den, og det er alltid kjekt å være med i trekningen. Vi er glade for å være trygt gjennom den fjerde runden. 

Skotten tror Klopp kommer til å få sin velfortjente hyllest i hans siste måneder i Liverpool, men for spillerne handler det om å holde fokus på sine oppgaver. 

– Han ønsker ikke at fansen skal synge sangen sin, men jeg tror han taper den kampen! Supporterne ønsker nok å ta et skikkelig farvel med ham. 

– Det eneste han har bedt oss om er å fortsette som vanlig. Vi må fortsette å kjempe på alle fronter, vinne kamper og forhåpentligvis resulterer det i at han får avskjeden han fortjener. 

Liverpools neste kamp kommer allerede onsdag, når Chelsea står på motsatt banehalvdel. Den kampen har avspark 21:15 og sendes på V Sport PL. 

Van Dijk er usikker på egen fremtid etter nyheten om Klopps avgang

Van Dijk er usikker på egen fremtid etter nyheten om Klopps avgang

Kapteinen sier at klubben har en stor jobb foran seg, og han vet ikke hvilken retning det vil ta.

Ramsay følger i Bradleys fotspor

Liverpool FC bekrefter utlånRamsay følger i Bradleys fotspor

Calvin Ramsay skal prøve seg i Bolton Wanderers resten av sesongen, etter at den første halvdelen av sesongen ble ødelagt av skader og sykdom.