Liverpool-spillerne er tilbake på treningsfeltet

Liverpool-spillerne er nå tilbake og starter forberedelsene mot søndagens ligakamp.

Det er en uke siden Liverpool slo Fulham 2-1 i den første ligacupsemifinalen. Siden den gang har spillerne reist rundt i verden på ferie og hatt helt fri. I motsetning til en del andre klubber, valgte klubben å droppe en treningsleir i varmere strøk, og heller gi spilleren ferie.

Alexis Mac Allister har vært i De forente arabiske emirater, Harvey Elliott og Darwin Nunez har vært i Spania, Curtis Jones har vært i New York, Trent Alexander-Arnold har vært i Milano, og Jürgen Klopp skal ha vært i Dubai.

Flere spillere har delt bilder fra vinterpausen av at de er i varmere strøk, uten at det har vært lett å se nøyaktig hvor det er.

Nå er spillerne tilbake på AXA Training Centre i Kirkby.

Robertson er hjemme igjen

Klubben har postet en videosnutt av spilleren som ankommer trening onsdag ettermiddag. Cody Gakpo, Andy Robertson, Joe Gomez, Caoimhin Kelleher, Virgil van Dijk, Alisson Becker, Nat Phillips, Harvey Elliott, Luis Diaz, Darwin Nunez, Diogo Jota, Adrian, Ryan Gravenberch og Jarell Quansah dukker opp en etter en på filmen klubben har postet på sosiale medier.

Trolig vil klubben publisere flere treningsbilder utover dagen.

Uten å skulle tolke for mye ut av lite, så er det oppløftende å se at Andy Robertson er tilbake på AXA Training Centre. Han er den ene Liverpool-spilleren som ikke har vært på ferie, men som ble sendt til Dubai for å kjøre intensive økter i varmen nå som skulderen hans tåler enda mer belastning.

Det er over tre måneder siden skotten måtte operere skulderen, og det er håp om at han vil være tilbake i full trening og aktuell for spill mot slutten av denne måneden.

Nå starter forberedelsene inn mot søndagens bortekamp mot Bournemouth i Premier League. Det blir Liverpools første ligakamp på nesten tre uker, etter 4-2-seieren mot Newcastle.

Bournemouth - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay

Henderson forlater Saudi-Arabia etter bare seks måneder

Henderson forlater Saudi-Arabia etter bare seks måneder

Har reist hjem fra treningsleir og skal være på vei til ny klubb.

Liverpool har sendt speidere for å se midtbanespilleren flere ganger. Nå har han signert ny kontrakt

Liverpool har sendt speidere for å se midtbanespilleren flere ganger. Nå har han signert ny kontrakt

Ryktebørsen 17.jan 11:02