Her ferierer Liverpool-spillerne i vinterpausen

Curtis Jones har reist over Atlanteren, mens Harvey Elliott har valgt å holde seg i Europa.

Det har ikke kommet ekstreme mengder med sosiale medier-nyheter fra Liverpool-spillerne enda, men det er ingen tvil om at Jürgen Klopp har gitt dem noen dager fri i vinterpausen.

En av dem som har lagt ut noe, eller rettere sagt kjæresten, er Alexis Mac Allister. Argentineren har tatt med seg familien til Dubai for å lade batteriene før vårsesongen.

Harvey Elliott har ikke reist så langt. 20-åringen har tatt seg en tur til Barcelona, blant annet for å se «Sagrada Familia»-kirken i byens kjerne og nyte litt sol.

Ibrahima Konate har også reist mot sydligere strøk på leit etter litt varme.

I motsetning til sine lagkamerater, har Curtis Jones valgt å reise over Atlanteren for å besøke New York sammen med kjæresten Saffie Khan. Hun har publisert flere bilder fra turen.

Det ser ut som scouseren koser seg i Central Park, selv om det ser kaldt ut i storbyen for øyeblikket.

Trent Alexander-Arnold, som for tiden er skadet, har tatt turen til Milano en tur. Hva scouseren gjør der vites ikke, men han deltar utvilsomt på et arrangement i motehovedstaden.

Flere er sannsynligvis igjen i England

En av dem som ikke har reist ut av Storbritannia er Thiago, som fortsatt ikke er skadefri. Hans kone Julia Vigas har publisert flere bilder på Instagram fra London, selv om spanjolen ikke er å se på bildene. Det antas at han er blitt igjen for å fortsette opptreningen.

Det samme gjelder nok for flere av de andre spillerne som er ute med skade for øyeblikket. En av dem er Andy Robertson.

Pepijn Lijnders fortalte pressen før Fulham-kampen på onsdag at skotten kanskje skal en tur til Dubai for å bygge opp igjen formen etter flere måneder på sidelinjen.

Ellers er det ikke så mye nytt å melde om fra Liverpool-leiren. Jürgen Klopp vil nok ha spillerne sine tilbake i god tid før Bournemouth-kampen neste helg, så spillerne er nok tilbake på Merseyside tidlig i neste uke. Frem til da får de ha en god ferie, det fortjener samtlige.

Warrington-gutten var «det glemte talentet» på akademiet – nå er det merkelig å se en Liverpool-tropp uten ham

Warrington-gutten var «det glemte talentet» på akademiet – nå er det merkelig å se en Liverpool-tropp uten ham

Jarell Quansah har på rekordtid blitt en svært viktig spiller i Jürgen Klopps Liverpool 2.0.

Innsikt 13.jan 14:01
– Jeg har alltid ønsket å være manager for Liverpool

– Jeg har alltid ønsket å være manager for Liverpool

Kreftsyke Sven Göran-Eriksson har hatt de røde som sin favorittklubb i mange år.