Fabinho før møtet med Southampton:– Vi skal prøve å ta en ferie, men jeg tenker alltid på Liverpool

Fabinho var ryktet vekk fra klubben tidligere denne sesongen, men mye har endret seg for 29-åringen i vår.

Fabinho var en av flere spillere som slet voldsomt i Liverpool-trøyen i den første halvdelen av sesongen. 29-åringen virket treg, sliten og rett og slett litt ferdig på Anfield.

Det gikk til og med så langt at Jürgen Klopp valgte å sette brasilianeren ut av laget ved et par anledninger. Mye har endret seg siden da, og plutselig har ankeret blitt en av tyskerens viktigste spillere igjen.

I februar ble han også ryktet vekk fra Anfield, men det ble raskt avvist. Nå ser han frem til en ny sesong på midtbanen til Klopp.

– Jeg tenker alltid på Liverpool, og jeg vil kommer tilbake og være i knallslag slik at jeg er klar for neste sesong, sier Fabinho til klubbens hjemmesider.

Det er kanskje vanskelig å sette seg inn i hvordan det er å ha ferie for en fotballspiller. Hvilepausen varer i en drøy måned, før en ny og lang sesong sparkes i gang.

29-åringen gir et lite innblikk i hvordan han tilbringer feriene sine.

– Nå får vi tid til å roe ned med familiene våre, og kanskje med litt sol i fjeset også. Vi skal iallfall prøve, selv om hodene våre allerede ligger i en ny oppkjøring. Det er ferie, men vi tenker alltid på fotball, sier han.

FORMLAG: Fabinho og co har virkelig funnet formen på tampen av sesongen. Her fra 1-0 seieren over Brentford.

FORMLAG: Fabinho og co har virkelig funnet formen på tampen av sesongen. Her fra 1-0 seieren over Brentford.

Vil kjempe om gullet neste sesong

Før det er ferietid venter riktignok Southampton på St. Marys's til sesongens siste kamp. Resultatet vil ikke være av betydning tabellmessig for noen av lagene, men Fabinho tror likevel det vil bli en god kamp.

Han forventer et heltent hjemmepublikum og et Liverpool-lag som vil gi bortefansen er god avslutning.

– Southampton har sin siste hjemmekamp for sesongen, så de vil naturligvis vise seg frem, selv om de allerede har rykket ned. De vil fullføre sesongen godt, men det vil vi også. For oss betyr det tre poeng og en seier. Det vil føles godt å gi supporterne det, forteller 29-åringen.

Det er likevel ingen tvil om at denne sesongen har vært en skuffende affære for Fabinho og resten av Liverpool. Da blir brasilianerens mål for neste sesong enkelt: Å være med å kjempe om gullet i Premier League.

– Vi kan ikke starte sesongen på samme måte som denne sesongen. Kvaliteten må opp fra start av. Det tror jeg er et viktig element å ha i hodet inn mot den neste sesongen.

Liverpool og Fabinho møter Southampton i sesongens siste kamp søndag 17.30. Kampen sendes direkte på Viaplay og V Sport PL 2.

Lanserer fire navn på Jörg Schmadtkes liste

BILD:Lanserer fire navn på Jörg Schmadtkes liste

Liverpools «midlertidige» sportsdirektør er forventet på Merseyside i løpet av helgen.

Flere sentrale spillere ute for Southampton

Flere sentrale spillere ute for Southampton

Ruben Selles møtte pressen for aller siste gang som Southampton-sjef.