Slår tilbake mot antydninger om at ektemannen kan forlate Liverpool

Rebeca Tavares har igjen vært aktiv på Twitter.

Fabinho har ikke vært i toppform denne sesongen, og selv om brasilianeren har vært på bedringens vei de siste ukene, har det ikke vært helt gammel storhet fra den defensive midtbanespilleren. Det har ført til visse spekulasjoner om fremtiden til 29-åringen. 

Blant de som tror at en overgang kan være på trappene i sommer er Mirror-journalist David Maddock. Han skriver i en artikkel denne uken at det er en mulighet for at Fabinho forsvinner i sommer. 

Han spesifiserer ikke noe mer enn at det kun er en mulighet, men skal vi tro en kilde som er langt tettere på Fabinho, hans kone Rebeca Tavares, virker opplysningen å være feil. En Twitter-konto som siterte Maddocks informasjon fikk et svar fra Tavares i form av en gif med teksten «oh dear lord».

Tweeten er senere slettet, men det virker uansett åpenbart at hun ikke har noen tro på at de kommer til å forlate Merseyside i sommer. Fabinho skrev under på en ny femårskontrakt sommeren 2021. 

Vært aktiv før

Det er ikke første gang Rebeca Tavares tar til sosiale medier for å forsvare Fabinho eller å kommentere rykter. I høst måtte hun gjøre det samme da en annen journalist antydet at brasilianeren kan forsvinne fra klubben. 

Da Brasil tok ut troppen til Copa America i 2019 var hun åpenbart ikke fornøyd med at Fabinho ble vraket, og hun la ut et par emojier på Twitter for å vise det. 

Hun har også kommet med en del oppdateringer om livet til de to, som da Fabinhos far gikk bort sommeren 2021 eller i fjor sommer, da hun kunngjorde at paret venter sitt første barn. 

Så langt har det ikke kommet noen konkrete opplysninger om klubber som er ute etter å hente Fabinho.