– Etter en full uke med trening nå vil jeg være klar for resten av sesongen

Andy Robertson er klar for å komme inn igjen fra start om han skulle bli valgt.

Andy Robertson var ute i tre måneder med en alvorlig skulderskade som han pådro seg i landslagspausen i oktober, da han kolliderte med den spanske landslagskeeperen Unai Simon.

Han måtte opereres, og har vært ute siden. I de tre siste kampene har han kommet inn fra benken.

– Det føles bra. Det var lenge å være ute, og det lengste jeg noen gang har vært ute, så det var utfordrende på ulike måter. Når du er ute så lenge så prøver du å bare tenke uke til uke, så du ikke trenger å se så langt frem, men når du er så nærme målstreken så kan du ikke vente på å komme deg ut på banen, sier Robertson til Liverpoolfc.com.

– Norwich-kampen kom kanskje litt tidligere enn vi hadde planlagt, og det er alltid gledelig, så det var fint å få noen minutter i den kampen.

Klar for resten av sesongen

Han var veldig glad for mottakelsen han fikk fra The Kop og Anfield.

– Jeg vet at guttene var veldig glade for å få meg tilbake, så jeg håpet at det var det samme med supporterne. Mottakelsen jeg fikk var utrolig. Etter det handlet det bare om å bli så skarp som mulig og slikt, og vi gikk inn i en travel periode. Jeg fikk flere minutter mot Chelsea, og mot Arsenal var det vanskelig av ulike grunner, sier han.

Nå har Liverpool to uker uten midtukekamp, der det kun skal trenes. Robertson føler seg nå klar for resten av sesongen, og for å starte igjen.

– Når du har vært ute så lenge tar det litt tid å få rytmen, men nå føles det som at jeg er der. Og spesielt denne uken, etter en full uke trening, så tror jeg at jeg vil være klar herfra og ut sesongen, sier han.

Liverpool - Burnley spilles lørdag kl. 16.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Det har vært færre VAR-feil denne sesongen – men 20 prosent av feilene har gått imot Liverpool

Premier League-sjef innrømmer at det trengs forbedringDet har vært færre VAR-feil denne sesongen – men 20 prosent av feilene har gått imot Liverpool

Liverpool skal være klubben som har vært mest uheldig med VAR til nå denne Premier League-sesongen.

Nyheter Tor. 08.02. 11:00
Bradleys far ble gravlagt på tirsdag

Bradleys far ble gravlagt på tirsdag

Conor Bradleys far gikk bort i helgen, 58 år gammel.

Nyheter Tor. 08.02. 08:56