Thiago ble skadet i comebacket

Thiago Alcantara må gjøre seg klar for en ny periode på sidelinjen.

Thiago Alcantara gjorde sitt etterlengtede comeback etter ti måneder på sidelinjen da Liverpool tapte 3-1 mot Arsenal på søndag.

Han gjennomgikk en hofteoperasjon i fjor vår, for å få orden på et langvarig problem, men veien tilbake har vært veldig mye lenger enn det man først så for seg.

Han kom inn i det 85. minutt på Emirates Stadium, og nå kan det dessverre bli en stund til neste gang. Ifølge Paul Joyce i The Times har han pådratt seg en skade på den tiden han spilte. 

Muskelskade

Ifølge Joyce er det snakk om en muskelskade som kan holde ham ute «en stund». Vi vet ikke nøyaktig hvor lenge, eller hvilken muskel det er snakk om, men det får vi kanskje vite på fredagens pressekonferanse før lørdagens kamp mot Burnley.

Det vil være en nedtur for Jürgen Klopp, som har ventet tålmodig på å få tilbake den elegante midtbanespilleren de røde nektet å selge i fjor sommer. Kontrakten hans går ut denne sesongen.

Også Dominik Szoboszlai er skadet, etter at han kjente hamstringskaden sin igjen før kampen mot Arsenal.

Det positive for de røde, er at Wataru Endo er tilbake i full trening etter Asiamesterskapet, og vil kunne gi dekning sentralt på midtbanen.

Liverpool - Burnley spilles lørdag kl. 16.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.