Villa fikk ytterligere motivasjon etter gårsdagens resultater – kan vi håpe på litt hjelp i kveld?

Manchester City får besøk av topp 4-jagende Aston Villa i kveld. Arsenal skal også i aksjon.

Den 31. serierunden i Premier League ble sparket i gang i går kveld. Everton fikset seg et sterkt bortepoeng mot Newcastle, Burnley og Wolverhampton spilte uavgjort, mens det ble seier for både Nottingham Forest og Bournemouth.

Det var riktignok London-derbyet mellom West Ham og Tottenham som var den største kampen på papiret. Den endte til slutt 1-1, etter at Brennan Johnson sendte hvittrøyene i ledelsen etter bare fem minutter.

Resultatet gjør også at Aston Villa er forbi Tottenham i kampen om topp 4, noe som er en fin motivasjon for Unai Emerys lag inn mot kveldens kamp mot titteljagende Manchester City. Er det lov å håpe på poengtap for de lyseblå i kveld?

Ollie Watkins er dessverre skadet for bortelaget, men Pep Guardiola mangler også et par viktige spillere. Kyle Walker, Ederson og Nathan Aké er uaktuelle til kampen. John Stones er usikker.

Den tredje tittelkandidat, Arsenal, skal også i aksjon i kveld. The Gunners, som klarte 0-0 på Etihad forrige helg, forventes å vinne hjemme mot Luton, men Rob Edwards sitt mannskap sliter i bunnstriden og trenger poeng.

Arsenal - Luton sendes på V Sport PL 1 fra 20.30. Tre kvarter senere starter Manchester City - Aston Villa på V Sport PL. Brentford - Brighton, 20.30, er kveldens tredje kamp.

Tøffe kamper til helgen

Etter Liverpool - Sheffield United og Chelsea - Manchester United avslutter midtukerunden torsdag kveld, venter det en ny runde allerede til helgen igjen.

Da skal Manchester City reise til Crystal Palace for å spille tidligkamp lørdag. Den kampen høres kanskje lett ut på papiret, men de lyseblå har slitt med London-klubben i flere kamper de siste årene. Det motsatte oppgjøret endte blant annet 2-2 på Etihad etter to sene Palace-scoringer.

På kvelden lørdag skal Arsenal spille en tøff bortekamp mot Roberto De Zerbis Brighton-lag. The Gunners hadde få problemer med dem på hjemmebane, men på Amex er de blåkledde et helt annet lag. De har faktisk ikke tapt en hjemmekamp i Premier League-sammenheng siden 26. august.

Manchester United - Liverpool, helgens største godbit, venter selvsagt på søndag, før både Arsenal og Manchester City skal ut til svært tøffe Champions League-oppgjør til midtuken. Jürgen Klopp og co får besøk av Atalanta hjemme på Anfield i Europa League.

Quansah-statistikken som viser hvorfor han er blitt så viktig i Liverpools spillestil

Quansah-statistikken som viser hvorfor han er blitt så viktig i Liverpools spillestil

Jarell Quansah har vist sine meget gode ballferdigheter ved flere ganger denne sesongen. Det gjorde han også mot Brighton.

Innsikt Ons. 03.04. 12:07
Supporterklubben gir ut bok om Klopp-årene

Supporterklubben gir ut bok om Klopp-årene

Supporterklubben gir ut bok om 3189 dager med Jürgen Klopp.

Supporterklubben 23.mar 14:46