Supporterklubben gir ut bok om Klopp-årene

Supporterklubben gir ut bok om 3189 dager med Jürgen Klopp.

Jürgen Klopp ble ansatt som Liverpool-manager i oktober 2015, og ville gjøre «doubters to believers». Det har han gjort – manageren har lykkes med omtrent absolutt alt.

Supportere som har vært for unge til å forstå hva de eldre supporterne mener da de snakker om Bill Shankly som klubbens leder og ikon, har fått sin egen Shankly. Nå må Liverpool treffe med den neste ansettelsen, som forhåpentligvis blir mer en Bob Paisley enn det Manchester United fikk til da de ansatte David Moyes som etterfølger etter sitt klubbikon Alex Ferguson.

Men før den tid har vi ni uker igjen med Jürgen Klopp som manager. Det er alt å spille for i Europa League og Premier League – og vi må bare nyte tiden!

Gir ut bok

Supporterklubben gir ut bok om de 3189 fantastiske dagene med Klopp som klubbens manager. Den forteller historien om hvorfor Fenway Sports Group gikk etter tyskeren i 2015 og hvordan han har transformert de røde til en toppklubb, og hvordan lederen brakte suksess og stolthet tilbake tilbake til Liverpool FC.

Fotballromantikeren har siden skapt den vakreste kjærlighetshistorien mellom en klubb, et lag og supportere som finnes i moderne fotball.

– Da Liverpool vant sin 19. serietittelen ga vi ut boka «Nr. 19» om den 30 år lange jakten på en ny ligatittel. Det har nå gått fire nye år. Og nå er det på tide å ta farvel med en fantastisk manager, og fortelle hele historien om en periode som for alltid vil bli snakket om i klubbens historie. Om hvordan en manns inntreden har snudd en hel klubb. Dette er selvsagt ikke bare en bok om Klopp, men også om spillerne, høydepunktene og det som har skjedd i kulissene som har ført fram til all suksessen, sier ansvarlig redaktør Arve Vassbotten.

Boken vil være på ca 280 sider i hardback, og kan nå forhåndsbestilles. Den vil sendes ut i slutten av juni, og er på norsk. En mann, historie og en bok som er verdig sin plass i bokhylla!

Få ditt navn i boka! Bestiller du boka innen 1. mai 2024 kan du få ditt navn på trykk i vår Hall of fame-liste bakerst i boka. Det er navnet på den som bestiller som kommer i boka.

Bestill boken gjennom vår nettbutikk