Skadeoppdatering fra Klopp:– Curtis er tilbake i trening, men jeg vet ikke om han blir klar til søndag

Jürgen Klopp kom med oppløftende nyheter på skadefronten.

Landslagspausen er endelig over, og det nærmer seg omsider en ny Liverpool-kamp igjen. På søndag får nemlig de røde besøk av Roberto De Zerbi og Brighton på Anfield, i det som markerer starten på en svært spennende sesongavslutning.

I kjent stil har Jürgen Klopp hatt sin pressekonferanse før helgens kamp. Da kom tyskeren med gode nyheter på skadefronten.

– Curtis (Jones) er tilbake i trening, men jeg vet ikke om han blir klar til søndag. Ibou (Konate) hadde en ekstra hviledag, ingenting annet. Robbo tar vi dag for dag. Han trener ikke i dag, men det er ikke så ille. Det ser ganske bra ut egentlig, sa Klopp.

Kampen mot Brighton kommer nok for tidlig for Jones, men en mulig retur mot Manchester United neste helg igjen høres ikke helt usannsynlig ut. Konate var ikke på trening i går, men som Klopp sier, handlet ikke det om en skade.

– Flere av de andre guttene vil delta i deler av lagtreningen fra neste uke av. De er ikke så langt unna, og alle tar sine steg. Det er positivt. Darwin (Nunez) gjennomførte en liten rehabilitering denne uken, trente delvis dag én. Nå er han i full trening, sa Liverpool-treneren om Alisson, Trent Alexander-Arnold og Diogo Jota.

Bajcetic er snart tilbake

En som nesten er blitt litt glemt i det store bildet er Stefan Bajcetic, som knapt har vært i spill for Liverpool denne sesongen. Den talentfulle midtbanespilleren er tilbake på treningsfeltet med U21-gutta.

– Han trener delvis med U21-laget. Neste uke skal han trener for fullt med dem, før han blir med oss igjen. Han har bygd opp litt muskler, så alt ser bra ut.

Spørsmålet er hvilke forfatning 19-åringen vil være i når han returnerer. I høst spilte han totalt 72 minutter, men på en generell basis har han knapt vært i spill på nesten et år.

– Fotballintelligensen hans kommer helt naturlig, så han har ikke mistet noe, men rytmen er noe annet. Conor Bradley trengte ikke lang tid da han var ute en stund. Han (Bajcetic) er en smart gutt, så jeg tipper han vil klare seg fint, men hva vet jeg?

– Jeg glemte nesten at han hadde spilt for oss denne sesongen, for siden da har alt gått galt. Men dette er utvilsomt gode nyheter, sa Klopp.

Alonso bekreftet: – Jeg har bestemt meg for å bli i Leverkusen

Alonso bekreftet: – Jeg har bestemt meg for å bli i Leverkusen

Liverpools antatte førstevalg i managerstolen blir værende i Tyskland.

Nyheter 29.mar 14:15
Klopp om Alonso: – Jeg forstår at han ønsker å gjøre det på denne måten

Pressekonferansen før Brighton-kampen:Klopp om Alonso: – Jeg forstår at han ønsker å gjøre det på denne måten

Vi fulgte Jürgen Klopps pressekonferanse før Brighton-kampen.

Nyheter 29.mar 14:00