Alonso bekreftet: – Jeg har bestemt meg for å bli i Leverkusen

Liverpools antatte førstevalg i managerstolen blir værende i Tyskland.

Torsdag kveld meldte The Times-journalist Paul Joyce at Liverpool hadde begynt å se på alternativer i jakten på Jürgen Klopps erstatter etter at de hadde kommet frem til at Xabi Alonso ikke ville forlate Bayer Leverkusen og Tyskland til sommeren.

Fredag formiddag kom det nye nyheter fra Fabrizio Romano og tyske medier. De skrev at spanjolen ville bekrefte nyheten på sin pressekonferanse før helgens kamp.

Det har han nå gjort. Alonso blir værende i Bayer Leverkusen også neste sesong:

– Det har vært mye spekulasjoner rundt min fremtid, vi har vært opptatte og fokuserte, og jeg ønsket å bruke landslagspausen til å tenke meg skikkelig gjennom ting. Etter det hadde jeg et veldig godt møte med de som har ansvar for dette, og jeg bestemte meg for å bli i Bayer Leverkusen. Jeg har hatt den følelsen, at dette er det riktige stedet for min videre utvikling. Jobben min er ikke ferdig her, sa han på pressekonferansen ifølge Guillem Balague.

To favoritter

Med Alonso ute av bildet, har Liverpool startet jakten på hvem som tar over klubben til sommeren.

Paul Joyce meldte i går kveld at Sporting-sjef Ruben Amorim og Brighton-sjef Roberto De Zerbi så ut som de to største favorittene i skrivende stund.

Amorim, som kjemper ligatittelen i Portugal, skal være førstevalget av de to, ifølge Liverpool Echo-journalist Ian Doyle.

De Zerbi er nok også en manager som sees ekstra på, spesielt med tanke på at italienerens lag Brighton skal besøke Anfield førstkommende søndag.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Bestill før 1. mai og få navnet ditt i bokaHusker du alle de gode øyeblikkene han har gitt oss? Bestill Klopp-boka nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
– Det er utvilsomt interessant at Richard Hughes ønsket å hente ham til Bournemouth

– Det er utvilsomt interessant at Richard Hughes ønsket å hente ham til Bournemouth

Mari Lunde, Jens Bessesen og Stefan Fosse snakker om en potensiell Roberto De Zerbi-ansettelse i denne ukens «Pausepraten».

Podcast 27.mar 17:01