Hevder at Alonso vil bestemme seg om få uker

Spanjolen har ikke tatt en beslutning om hvor han ønsker å fortsette karrieren, ifølge Guillem Balague.

Ryktene rundt Xabi Alonso vil sannsynligvis ikke avta før spanjolen bestemmer seg for hvilke klubb han ønsker å være manager for neste sesong.

Slik ståa er akkurat nå, virker Liverpool, Bayern München og å bli værende i Bayer Leverkusen som de tre scenarioene for spanjolen.

De siste par ukene har tyske journalister, med Florian Plettenberg i tyske Sky Sports, vært klare på at Alonso vil reise til Bayern foran Liverpool. Det stemmer ikke, ifølge Guillem Balague.

«Xabi Alonso er veldig klar på at han skal bestemme seg for fremtiden i løpet av de neste tre til fire ukene. Ingenting er bestemt enda, absolutt ingenting», skriver han.

ANERKJENT: Guillem Balague har i en årrekke jobbet tett på engelsk fotball.

ANERKJENT: Guillem Balague har i en årrekke jobbet tett på engelsk fotball.

Analyserer mulighetene

Det er utvilsomt vanskelig for Alonso å ta et valg nå, rett før sesongavslutningen i Bundesliga og Europa League. De neste ukene venter Hoffenheim i Bundesliga, en semifinale i cupen mot Dusseldurf, så er det en ny ligakamp, før West Ham står på trappene i Europa League den 11. april.

Balague skriver at Leverkusen-treneren vil ta en beslutning etter at disse kampene er over.

«Fordelene og ulempene med hvert lag har blitt vurdert. Nå vil han ta det neste steget som føles riktig med tanke på logikk, hensyn til familien og magefølelse».

«Leverkusen: Tillit til klubben veier tungt, men hvorfor bli når du har makset potensialet? Liverpool: Vanskelig å følge opp Klopp, men troppen er god. Kan Liverpool ta et nytt steg i forhold til hvor de er nå? Bayern: Perfekt valg ettersom laget har falt i nivå, men hvordan kan en Leverkusen-legende velge å gå til Bayern?», analyserer han.

Den spanske journalisten drar også opp Real Madrid som en mulig kandidat, men skriver samtidig at den overgangen avhenger mer av hva som skjer hos de hvitkledde fra nå og til slutten av sesongen. Carlo Ancelotti må også trekke seg fra jobben på Santiago Bernabeu.

Det er ingen tvil om hvem som kom best ut av «kampen om midtbanen»

Tonali tiltalt av FA:Det er ingen tvil om hvem som kom best ut av «kampen om midtbanen»

Szoboszlai har vært en liten åpenbaring på Anfield, i sterkt kontrast til det som nå skjer med Sandro Tonali i Newcastle.

Nyheter 28.mar 17:04
Robertsons skade er ikke alvorlig. Trent blir neppe klar til United-kampen

Robertsons skade er ikke alvorlig. Trent blir neppe klar til United-kampen

Andy Robertson er trolig ikke ute lenge.

Nyheter 28.mar 15:35