Tonali tiltalt av FA:Det er ingen tvil om hvem som kom best ut av «kampen om midtbanen»

Szoboszlai har vært en liten åpenbaring på Anfield, i sterkt kontrast til det som nå skjer med Sandro Tonali i Newcastle.

Sandro Tonali, som var linket til Liverpool for et par år siden, har igjen blitt tiltalt for ulovlig spilling på fotballkamper, denne gangen av engelske FA. Spillingen på kamper skal ha skjedd i tidsrommet 12. august til 12 oktober, som Newcastle-spiller.

23-åringen har ikke vært i spill i Premier League siden bettingskandalen fra Italia ble kjent i oktober. I utgangspunktet går utestengelsen hans ut den 27. august, men nå må kan kanskje belage seg på flere måneder på sidelinjen.

Det er ikke kjent hva som kan bli den potensielle straffen, men Ivan Toney, som ble utestengt for noe lignende i fjor, måtte sone åtte måneder.

Ønsket seg Szoboszlai

I slutten av juni 2023, var det Liverpool og Newcastle som kjempet side om side for signaturen til Dominik Szoboszlai. Ungareren ble litt ut av det blå et rykte på Anfield, og den 2. juli signerte han for de røde.

Siden har midtbanespilleren vært en svært viktig brikke for Jürgen Klopp, spesielt i den imponerende høstsesongen. På St. James’ Park har alt gått helt andre veien.

Tonali hadde nok reist til Newcastle uansett hva Szoboszlai hadde valgt, så det blir kanskje litt feil å bruke uttrykket «andrevalg», men økonomien i Tonali-avtalen var en av grunnene til at de stripkledde ikke valgte å gå hardere inn for ungareren.

PÅ TRENING: Sandro Tonali har ikke spilt en tellende kamp siden 25. oktober, men han har trent jevnlig med Newcastle-troppen.

PÅ TRENING: Sandro Tonali har ikke spilt en tellende kamp siden 25. oktober, men han har trent jevnlig med Newcastle-troppen.

Ni måneder senere sitter Liverpool igjen med en klassespiller, mens Newcastle knapt har fått tatt i bruk Tonali. Det spørs om vi noengang får se ham i Newcastle-trøyen igjen, for om en potensiell straff ender i nærheten av Toney sin, kan store deler av neste sesong også ryke for italieneren.

I midten av januar kom det også frem at Nord-England-klubben sliter med økonomien, noe som kan ødelegge planene for sommeren 2024. Det blir spennende å se hva de velger å gjøre, om Tonali skulle bli dømt igjen.

Robertsons skade er ikke alvorlig. Trent blir neppe klar til United-kampen

Robertsons skade er ikke alvorlig. Trent blir neppe klar til United-kampen

Andy Robertson er trolig ikke ute lenge.

Nyheter 28.mar 15:35
Klopp kom med skadeoppdatering til supportere som var på omvisning

Klopp kom med skadeoppdatering til supportere som var på omvisning

Supportere som fikk en omvisning på AXA Training Centre fikk med seg noen nyheter hjem.

Nyheter 28.mar 14:28