– Vi spiller aldri en kjedelig kamp for tiden!

Dominik Szoboszlai er skadefri og svært klar for møtet med Manchester United.

Søndag ettermiddag kan håpet om en kvadrupel senkes om det blir tap mot Manchester United i FA-cupen, men slik situasjonen er akkurat nå, virker det mer sannsynlig at Liverpool er laget som tar seg videre til semifinalene på Wembley.

Med en odds på rundt 1,75 før kampen, er nemlig de røde ganske store favoritter, selv om kampen skal spilles på Old Trafford.

Samtidig som håpet om en FA-cupfinale ligger i luften, er det også to pokaler å kjempe om i Europa League og Premier League. Før morgendagens kamp har Dominik Szoboszlai tatt en prat med liverpoolfc.com for å snakke om stemningen i troppen før rivalkampen.

– Situasjonen nå er veldig bra. Vi spiller aldri en kjedelig kamp for tiden, og det er sannsynligvis ikke kjedelig å være supporter heller! Det er også tøft, men vi må være klare for å kjempe på alle fronter. Vi er også i kampen om Premier League-tittelen, og det er derfor vi spiller fotball, og det er antagelig derfor vi elsker det, sier ungareren.

Se 23-åringens mål fra torsdag her:

Etter 0-0-kampen på Anfield i desember, har Szoboszlai og Liverpool-troppen noe uoppgjort med Manchester United før søndagens kamp.

– Det endte målløst i den forrige kampen mot dem, og vi hadde omtrent 35 skudd, så nå skal vi score, lover han.

Endelig tilbake

Selv om resultatene ikke er forsvunnet med 23-åringen på sidelinjen, har han vært et savnet medlem av Liverpools midtbane i deler av 2024. Nå er han tilbake, og viste sin scoringsteft mot Sparta Praha så sent som på torsdag.

– Jeg må være ærlig å si at jeg har vært i bedre form tidligere, men jeg er på vei tilbake til mitt tidligere nivå nå. Jeg trenger bare kamper, så vil alt falle på plass.

Nå venter sannsynligvis en ny start når Liverpool tar turen til Manchester denne helgen. Da er de røde avhengig av å ha den offensive midtbanespilleren 100 prosent klar for å sloss om avansement til semifinalen.

– Comebacket mitt kom nok litt raskt i januar, så vi har uten tvil lært av det. Nå har jeg ikke hatt hastverk (med å komme tilbake). Jeg er frisk og klar for å vise meg frem igjen, avslutter Szoboszlai.

Manchester United - Liverpool sparkes i gang søndag kl. 16.30, og sendes direkte på V Sport 1 og Viaplay.

Til sommeren må vi slutte med: «han her har vi ikke behov for lengre»

Til sommeren må vi slutte med: «han her har vi ikke behov for lengre»

Et trofé er sikret og tre er fortsatt i spill. Det hadde aldri skjedd uten spillere som Joe Gomez, Caoimhin Kelleher og Wataru Endo.

Kommentar 16.mar 10:35
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Bestill før 1. mai og få navnet ditt i bokaTrenger du noe å lese på stranda i sommer? Bestill Klopp-boka nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05