– Jeg er smertefri og tilbake, og kan spille bedre enn jeg gjorde i starten av sesongen

Dominik Szoboszlai er helt kvitt skaden, og klar for siste del av sesongen.

I høst og i starten av sesongen var Dominik Szoboszlai i kjempeform, og viste seg som et kjøp som kunne slå til umiddelbart. Med draktnummer 8 på ryggen og en vanvittig skuddfot, ble han en tidlig favoritt på The Kop.

Selv mener han at han har enda mer inne.

– Jeg jobber hver dag for å komme i best mulig form. Dere tenker kanskje at min beste form var den jeg var i i begynnelsen av sesongen, men det var det ikke. Jeg kan spille enda bedre, sa han på onsdagens pressekonferanse før Europa League-kampen mot Sparta Praha.

Han er nå helt kvitt skaden sin, som har holdt ham ute en del etter nyttår.

– Jeg er tilbake, og kjenner ingen smerter. Forhåpentligvis fortsetter det slik også slik. Det er det verste som kan skje med deg faktisk, at du blir skadet og ikke får hjulpet laget selv om du ønsker det, og når du må se på TV eller på tribunen. Forhåpentligvis skjer det aldri igjen, men som en vet som profesjonell fotballspiller, så kan det skje når som helst, så derfor må vi ta vare på oss selv for å være klare for hver kamp, sier han.

– Vi har en sjanse på alle fire

Liverpool har allerede vunnet ett trofé denne sesongen, og det kom på Wembley da de røde løftet ligacuptroféet. De røde er fortsatt med i tittelkampen, er i kvartfinalen i FA-cupen og henger med i Europa League-sluttspillet.

– Personlig ønsker jeg at vi skal vinne alle fire troféene, men vi må ta det kamp for kamp. Vi kan ikke se så langt frem, for det er en lang, lang vei, og mange kamper. Europa League, FA-cupen på søndag, og etter landslagspausen starter Premier League igjen. Jeg tror vi skal være klare, sier han.

– Jeg mener vi har en ganske god sjanse, men slik tenker alle. Dersom du spør City-spillerne, vil de tenke at de har en god sjanse, og dersom du spør Arsenal-spilleren vil de si at de har en god sjanse. Jeg? Jeg tenker at vi har en god sjanse, men at vi må jobbe for det. Tittelen er ikke noe som kommer og du får i hendene. Du må jobbe hardt i hver kamp og gjøre ditt beste. Det betyr ikke noe hvem som starter eller hvem som kommer inn fra benken. Vi er et lag og klare for å kjempe for hverandre.

ONSDAGENS TRENING: Dominik Szoboszlai på onsdagens trening før Sparta Praha-kampen.

ONSDAGENS TRENING: Dominik Szoboszlai på onsdagens trening før Sparta Praha-kampen.

Kjente Endo fra Bundesliga

Wataru Endo er en spiller som har vokst seg stor og spilt seg inn i Liverpool-supporternes hjerter denne sesongen. Szoboszlai kjente ham fra Bundesliga, da de spilte for RB Leipzig og Stuttgart.

– Jeg spilte mot ham da han var i Stuttgart, og han er en spiller som er overalt. Det føles som at du passerer ham, og så snur du deg og han er allerede på plass. Jeg skjønner hva folk tenker, med «hvordan kan han være der når jeg har passert ham?». Jeg er glad for å ha ham på laget, sier han.

23-åringen tok overgangen fra Bundesliga til Premier League raskt.

– Det er aldri enkelt å komme til en ny liga og et nytt lag med nye spillere, men jeg synes vi som lag har vist at vi kan få til omtrent hva som helst. Ikke ennå, men vi jobber med det. Vi har en helt ny midtbane med Alexis Mac Allister, Wataru Endo, Ryan Gravenberch og meg, og jeg synes vi har stått frem og vist at vi er klare.

– Da jeg flyttet hit hadde jeg noen forventninger om hvordan alt skulle fungere, men det har faktisk fungert ennå bedre. Jeg kjenner en spiller fra landslaget, Peter Gulacsi, som spilte her før meg, og som snakket med meg om hvordan ting er og fungerer, og hva som er annerledes fra Tyskland og Østerrike, så jeg kunne forberede meg på det. Jeg er glad for å være her, og håper at det blir i mange flere år.

Liverpool - Sparta Praha spilles torsdag kl. 21.00, og vises på TV 3+ og Viaplay.

Gravenberch tilbake – fortsatt ingen Danns

Se bildene av spillerne som trente på onsdagGravenberch tilbake – fortsatt ingen Danns

Ryan Gravenberch trente og kan være aktuell for å spille mot Sparta Praha.

Forventer at Gomez er inne igjen i landslagsvarmen for første gang på nesten fire år

Forventer at Gomez er inne igjen i landslagsvarmen for første gang på nesten fire år

Torsdag skal Gareth Southgate offentliggjøre troppen. Jürgen Klopp kunne ikke vært mer fornøyd med spilleren sin.