Se bildene av spillerne som trente på onsdagGravenberch tilbake – fortsatt ingen Danns

Ryan Gravenberch trente og kan være aktuell for å spille mot Sparta Praha.

Etter 17 dager ute med ankelskade, var Ryan Gravenberch tilbake på treningsfeltet dagen før Liverpools hjemmekamp mot Sparta Praha.

Jürgen Klopp hadde en god miks av rutinerte førstelagsspillere og lovende unggutter på treningen, der den ene unggutten som manglet var Jayden Danns. Han har mistet de to siste kampene med en hjernerystelse, og ser også ut til å miste torsdagens kamp..

Ifølge thisisanfield.com, var det disse spillerne som trente:

Målvakter: Caoimhin Kelleher, Adrian, Fabian Mrozek, Kornel Misciur

Forsvar: Virgil van Dijk, Joe Gomez, Jarell Quansah, Andy Robertson, Conor Bradley, Kostas Tsimikas, Amara Nallo

Midtbane: Dominik Szoboszlai, Wataru Endo, Alexis Mac Allister, Ryan Gravenberch, Harvey Elliott, Bobby Clark, James McConnell, Trey Nyoni

Angrep: Mohamed Salah, Cody Gakpo, Luis Diaz, Darwin Nunez, Lewis Koumas og Kaide Gordon

Se bildene fra treningen:

To som ikke kan brukes

Amara Nallo og Trey Nyoni er ikke to spillere som kan brukes i torsdagens kamp. De to ungguttene kom til Liverpool i fjor sommer, og må ha vært to år sammenhengende i klubben for å registreres på B-listen i Liverpools Europa League-tropp. Det har de ikke vært ennå.

Ingen av dem er registrert i førstelagstroppen – men det er likevel interessant at de trener med førstelaget. Nallo har vært på benken to ganger denne sesongen, mot Southampton i FA-cupen og mot Manchester City i ligaen på lørdag. Midtbanespilleren Nyoni satt på benken seks ganger, før han kom inn som innbytter og debuterte mot Southampton i FA-cupen.

Ibrahima Konaté løp alene på tirsdag, men trente ikke sammen med laget i dag. Målet hans skal være å bli klar til bortekampen mot Manchester United i FA-cupen på søndag. Trent Alexander-Arnold, Curtis Jones, Stefan Bajcetic, Diogo Jota, Ben Doak, Alisson Becker, Calum Scanlon, Thiago Alcantara og Joel Matip er fortsatt ute.

Liverpool - Sparta Praha spilles torsdag kl. 21.00, og vises på TV 3+ og Viaplay.

Forventer at Gomez er inne igjen i landslagsvarmen for første gang på nesten fire år

Forventer at Gomez er inne igjen i landslagsvarmen for første gang på nesten fire år

Torsdag skal Gareth Southgate offentliggjøre troppen. Jürgen Klopp kunne ikke vært mer fornøyd med spilleren sin.

Salah er frisk og klar til å starte – bør han?

Salah er frisk og klar til å starte – bør han?

Jürgen Klopp kom med det siste om Mohamed Salah og skadesituasjonen. Sett opp ditt lag til Europa League-oppgjøret mot Sparta Praha.

Velg lag 13.mar 16:17