Se treningsbildene: Bildene som viser at Kelleher-ryktene ikke ser ut til å stemme

Formkeeperen ser ut til å være frisk og rask før møtet med Sparta Praha.

Liverpool-spillerne har gjennomført sin siste økt før avreise til Tsjekkia for Europa League-åttendedelsfinalen mot Sparta Praha torsdag kveld. Ut fra treningsbildene og direktesendingen tidligere i dag er det nesten bare gode nyheter å spore når det kommer til skadesituasjonen. 

Mohamed Salah er tilbake, og Dominik Szoboszlai, Wataru Endo og Andy Robertson er friske og raske etter å ha returnert til kamptroppen i helgens bortekamp mot Nottingham Forest. 

Vi kan også glede oss over at ryktene som har sirkulert på X denne uken om en mulig skade på Caoimhin Kelleher ikke ser ut til å stemme. Som alltid er vi forsiktige med å omtale rykter fra kilder vi anser som usikre, og i dette tilfellet ser det ut til å ha vært fornuftig. Forhåpentligvis er iren frisk og rask. Hvis ikke har vi jo trofaste Adrian i bakhånd - mannen som har vært med på å vinne alle trofeene klubben har plukket under Jürgen Klopps ledelse. 

Av unggutter som var med noterer vi Amara Nallo og Trey Nyoni, i tillegg til Mateusz Musialowski. De som har spilt mer eller mindre fast for førstelaget de siste ukene var selvsagt også med, og det var også den unge målvakten Luke Hewitson, som er på utlån hos Stalybridge Celtic denne sesongen.

Jayden Danns er på sin side ikke på bildene. Ifølge Liverpool Echo pådro han seg en hjernerystelse da han kolliderte med Forest-keeper Matz Sels i helgen.

Det så ut til å være god stemning i solskinnet på AXA Training Centre i dag, og vi håper på gode nyheter når Jürgen Klopp møter pressen i kveld etter at laget har ankommet Praha. Pressekonferansen starter klokken 20. 

Salah er tilbake i trening!

Salah er tilbake i trening!

Mohamed Salah er tilbake i trening før kampene mot Sparta Praha og Manchester City.

– Jeg kan lage en lang liste over alt han har lært meg

– Jeg kan lage en lang liste over alt han har lært meg

Ibrahima Konate har en målsetting om å bli en enda bedre midtstopper enn Virgil van Dijk.