Torres snakket om egen form – og om Xabi Alonso som alle er nysgjerrig på

Fernando Torres var tilbake på Anfield.

Fernando Torres var også på Anfield i 2015, men det var det en All Star-kamp, der Steven Gerrard XI skulle møte Jamie Carragher XI.

Lørdag var første gang Torres kunne dra på seg drakten for legendelaget til Liverpool FC. Han fikk mange sjanser, og måtte vente lenge på scoringen sin foran The Kop. Den kom til slutt, og var kampens siste scoring i 4-2-seieren.

– Dette er den første fotballkampen jeg har spilt siden jeg la opp for fem år siden. Jeg skal gjøre mitt beste for å trene og bli i bedre form slik at jeg kan komme tilbake igjen neste år, sa 40-åringen på pressekonferansen etter kampen.

Torres spilte utrolig nok 30 flere kamper for Chelsea etter overgangen dit enn det han gjorde for Liverpool, men det var tydelig hvor mye det betydde for ham å være tilbake. I etterkant har han også postet ting på sosiale media, som at «Anfield er et magisk sted», og veldig fine ord om sin tidligere lagkamerat Steven Gerrard.

Fikk Alonso-spørsmålet

At Jürgen Klopp gir seg til sommeren, og at Liverpool må på managerjakt, var naturlig nok noe som opptok både supportere og journalister. De stilte Torres spørsmålet om Alonso, og om han kan bli den nye manageren for Liverpool. Det siste svarte han aldri direkte på.

– Jeg synes han gjør det strålende. Han var en fantastisk spiller, og han er allerede en fantastisk manager. Han er en veldig fin fyr, som jeg har et veldig godt vennskap med, så jeg ønsker ham alt det beste. Vi så på Sociedad sitt akademi at han gjorde det veldig bra, og nå kan du se at han har blitt en av de beste managerne i verden, svarte Torres ifølge Liverpool Echo

– Han har en fantastisk sesong, der han ikke har tapt en eneste kamp, så han har en lys fremtid.

Torres selv har startet sin trenerkarriere, og har ledet U19-laget til Atletico Madrid siden 2021.

– Jeg har akkurat startet, lærer og forstår hvor annerledes det er å være trener. Det er noe helt annet. Jeg starter fra null, og tar de riktige stegene, et steg av gangen. Jeg prøver å bli en trener, så la oss se om jeg kan gjøre det. Liverpool er noe annet. Dette er steg for steg.

Lørdagens veldedighetskamp på Anfield endte 4-2, og var utsolgt. Alle pengene går til LFC Foundation. Supporterklubben har også hatt en innsamling. Det nærmer vi oss nå vanvittige 200 000 kroner! En kan fortsatt donere.

Spleis nærmer seg kr 210 000,-

Innsamling til LFC Foundation:Spleis nærmer seg kr 210 000,-

Lørdag spilte Liverpool en veldedighetskamp på Anfield. Inntektene går til barn og ungdom lokalt på Merseyside. Vi har en spleis som går ut måneden til støtte for innsamlingen.

Supporterklubben 20.mar 18:28
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Bestill før 1. mai og få navnet ditt i bokaHusker du alle de gode øyeblikkene han har gitt oss? Bestill Klopp-boka nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05