Endo ble spart – klar til søndag

Vi får trolig se Alexis Mac Allister høyere i banen igjen mot United på søndag.

På onsdagens pressekonferanse kunne Jürgen Klopp fortelle at Wataru Endo hadde fått en smell.

Han var verken på banen eller benken for de røde i torsdagens kamp mot Sheffield United.

Etter kampen kom Jürgen Klopp med en oppdatering, og det er gode nyheter. Endo blir klar til søndagens kamp mot Manchester United.

– Ja, det er informasjonen jeg har. Vi hvilte ham i dag, sa Klopp.

– Vi hadde en følelse av at han kunne rekke kveldens kamp, men vi valgte å sette ham ut. Da vil han ha en god sjanse på søndag, så jeg håper at det ikke endrer seg, sier Klopp.

At Endo er tilbake, vil trolig bety at vi får se Alexis Mac Allister i åtterrollen igjen mot Manchester United på søndag.

Det vil handle mye om skader inn mot søndagens kamp. For Liverpool, ser det foreløpig ut til å være bare gode nyheter – og at Ibrahima Konaté slapp unna skade for smellen han fikk i kneet.

Stopperkrise for United

Det ser verre ut med Manchester United og deres skader. Skadekrisen i forsvar ble ytterligere forverret i torsdagens 4-3-tap mot Chelsea.

Tidligere denne uken ble det klart Lisandro Martinez og Victor Lindelöf var ute i en måned med muskelskader, i tillegg til Luke Shaw og Tyrell Malacia som er ute. I denne kampen måtte Raphael Varane ut med skade til pause. Innbytter var Jonny Evans, som også måtte ut, bare et kvarter etter at han hadde kommet inn.

– Det er for tidlig å si noe om, sa manager Erik Ten Hag til TNT Sports etter kampen om duoens sjanser til å bli klare til søndag.

United avsluttet kampen med Dalot, Maguire, Kambwala og Wan-Bissaka i forsvar. Willy Kambwala er en 19 år gammel fransk forsvarsspiller som har spilt fem kamper for United denne sesongen. Kanskje blir det Kambwala og Harry Maguire som skal stoppe Liverpool på søndag.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 16.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Transportetappen som ble hardere enn antatt

Kampkommentar Liverpool - Sheffield UnitedTransportetappen som ble hardere enn antatt

Høyrefoten til verdensmester Alexis Mac Allister gjør at Liverpool fortsatt holder posisjonen på toppen av tabellen, da en god avslutning igjen krevdes fra de røde på tabelltoppen.

Kommentar Tor. 04.04. 23:43
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har du en uke på deg for å få navnet ditt i Klopp-boka. Bestill nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05