– Vi må starte kampene bedre, men det handler bare om poengene nå

Virgil van Dijk lot seg ikke stresse like mye som oss som så på da Sheffield United utlignet med en halvtime igjen.

Liverpool vant til slutt 3-1 mot Sheffield United, og ser en på tallene skulle en tro at dette var ekstremt behagelig for øyet. Ifølge TNT Sports ble det satt ny Premier League-rekord, og at ingen lag tidligere hadde hatt så mye ballinnehav som de 83 prosentene Liverpool hadde.

Sheffield United utlignet da det gjensto en halvtime, og Jürgen Klopp svarte med å bytte ut Mohamed Salah. Til slutt viste det seg at manageren vet best – også denne gang – og Liverpool vant kampen 3-1.

– Vi må starte kampene mye bedre, og mye mer aggressivt. Slik må vi starte. Det handler bare om poengene nå, sa kaptein Virgil van Dijk til TNT Sports etter kampen.

– Det er aldri lett mot lag som ligger dypt, og det er vanskelig å bryte ned lag. Vi vet at Sheffield kjemper for å bli værende i Premier League og vil gjøre alt for å stoppe oss fra å score.

– Dersom du slipper inn senere i kampene så kan det bli mer nervøst. Vi hadde kontroll. Planen deres var å kontre mot oss, så det må vi være klar over. Ikke forhaste ting. Da vi slapp inn ble vi et helt annet lag og begynte å angripe.

Vil kun bry seg om seg selv

Liverpool har åtte kamper igjen i Premier League, og topper tabellen to poeng foran Arsenal. Arsenal har seks flere plussmål enn de røde, men kan ikke gjøre noe med Klopps lag dersom de gjør jobben og vinner sine kamper.

– Det vil komme noen nervøse øyeblikk, men du må bare bevare roen. Når alt kommer til alt må du bare nyte disse tingene. Jeg synes guttene gjør det utrolig bra, sa van Dijk.

– Du vil ikke tape poeng eller snuble. Det eneste du kan påvirke er hvordan du selv presterer.

Han hadde veldig god utsikt til scoringen til Alexis Mac Allister som sendte Liverpool tilbake i ledelsen og opp på tabelltopp.

– Jeg så det fra like bak – det var et fantastisk treff, sier kapteinen.

Neste oppgave for Liverpool er nå Manchester United på Old Trafford, søndag kl. 16.30.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har du en uke på deg for å få navnet ditt i Klopp-boka. Bestill nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
Et Steven Gerrard mot Olympiakos-øyeblikk da Liverpool trengte det som mest

Spillerbørs etter Liverpool - Sheffield UnitedEt Steven Gerrard mot Olympiakos-øyeblikk da Liverpool trengte det som mest

Tilbake på tabelltopp! Her er spillerbørsen.

Kommentar Tor. 04.04. 22:29