Usikker på om Trent, Alisson og Jota blir involvert mot Atalanta

Jürgen Klopp sier at de som er tilbake fra skade har et godt treningsgrunnlag, men vet ikke om de blir med mot Atalanta.

Tirsdag kunne vi se at Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker, Diogo Jota og Stefan Bajcetic var tilbake i full trening med laget, men det er ikke sikkert det betyr at de kommer til å spille mot Atalanta. Jürgen Klopp sa på onsdagens pressekonferanse at Bajcetic ikke kommer til å være involvert, og at vi får se når det gjelder de andre. 

Han røpte også at alle fire har et godt treningsgrunnlag. Det medisinske apparatet har forsøkt å sørge for at spillerne er helt klare når de først kommer tilbake. 

– Vi har ikke hatt noe hastverk med guttene. De har trent mye for seg selv, og Diogo og Trent har jobbet som gruppe de siste ukene og fått trent ordentlig. De så veldig bra ut i går, sa Klopp og la til at også Alisson er på vei tilbake. 

Når det gjelder Bajcetic vil han få et litt annet opplegg. Unggutten har vært ute siden september og har trent med U21-laget i det siste. Det er også der han skal finne kampformen. 

– Han har trent en god stund nå, men det gir mening at han får spille en kamp for U21 etter å ha vært ute så lenge, så ser vi hvordan han takler det. 

Skal vi tolke det Klopp sier, virker det som Jota og Alexander-Arnold er nærmest å komme inn på laget igjen mot Atalanta. 

– Alle fire er nå tilbake i trening, og vi får se hvordan vi skal benytte dem. Det er ingen tvil om at vi har behov for dem, men vi trenger dem i best mulig form, og vi ønsker å gi dem rytme. Det er alltid vanskelig når spillere kommer tilbake fra skade. Kvaliteten de har vil gjøre det lettere, og vi skal bruke dem de neste dagene og ukene, men hva det vil si for i morgen har jeg ikke bestemt meg for ennå, sa Klopp onsdag.

– Vi må sørge for at det ikke kommer noe mellom oss og supporterne

Vi fulgte pressekonferansen: – Vi må sørge for at det ikke kommer noe mellom oss og supporterne

Vi fulgte pressekonferansen før kvartfinalen i Europa League.

Murphy ble avhengig av kokain etter karrieren

Murphy ble avhengig av kokain etter karrieren

Tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy trengte hjelp etter at karrieren var over.