LFC: Alan Hansen er alvorlig syk

Liverpool Football Club bekrefter at den tidligere kapteinen er innlagt på sykehus.

I løpet av dagen har det sirkulert meldinger om at Liverpools tidligere kaptein Alan Hansen er alvorlig syk og innlagt på sykehus. I kveld bekrefter klubben nyheten på sine hjemmesider:

«Vi sender våre tanker og støtte til vår legendariske tidligere kaptein Alan Hansen, som for øyeblikket ligger alvorlig syk på sykehuset. Hansen enestående samling av trofeer og utmerkelser i løpet av en 14-års periode med de røde huskes godt etter overgangen fra Patrick Thistle i 1977. Det inkludrerer blant annet åtte ligatitler, tre europacuptrofeer, to FA-cuper og tre ligacuper»

«’Jocky’, som han ble kalt av sine lagkamerater, er blant de ti spillerne som har flest kamper for klubben gjennom tidene med 620. Den skotske midtstopperen var også som Liverpools kaptein i fire sesonger».

«Klubben er for øyeblikket i kontakt med Alans familie for å gi vår støtte i denne vanskelige tiden, og våre tanker, ønsker og håp er med Alan og hele Hansen-familien»

«Vi vil gi ytterligere oppdateringer når vi mottar dem, og vi ber om at Hansen-familiens privatliv respekteres i denne tiden», skriver Liverpool i en pressemelding.