Ny tvist i overgangssagaen - Kan bruke van den Berg i byttehandel for Calafiori

Overgangssagaen rundt Bolognas Riccardo Calafiori har fått en ny tvist, og nå spekuleres det i om Liverpool kan bruke Sepp van den Berg som en del en overgang for italieneren.

Det ble for ikke lenge siden rapportert av flere medier at Riccardo Calafiori bare var detaljer unna å signere for den italienske Serie A-klubben Juventus, men nå hevder blant andre Gazetto dello Sport at interessen rundt stopperen har gjort at han kan bli for dyr for Juventus.

Det italienske sportsbladet hevder at Bologna har satt en prislapp på rundt €50 millioner, og at det er for mye for den italienske storklubben.

Bolognas sports direktør Marco Di Vaio har sagt at de ikke må selge noen i sommer om de ikke får inn et godt nok bud og at «de ønsker å beholde alle spillerne sine, inkludert Calafiori».

Ifølge Fabrizio Romano kommer Bologna til å være harde i forhandlingene om Calafiori fordi når de kjøpte midtstopperen fra Basel for et år siden var det inkludert en vidresalgsklausul på 40%. Den italienske klubben vil dermed prøve å få prisen så høyt opp som mulig for at den skal bli verdt det for dem også. 

Nå har det også kommet rapporter fra Liverpool Echo om at Bologna skal være interessert i å signere Liverpools nederlandske midtstopper Sepp van den Berg, kanskje som en potensiell erstatter for Calafiori.

Dette gjør at det spekuleres i om Liverpool dermed kan bruke van den Berg-interressen til italienerne til deres fordel i potensielle forhandlinger om Calafiori. 

BYTTEHANDEL?: Sepp van den Berg er ønsket i Bologna og kan bli brukt i en byttehandel for Riccardo Calafiori.

BYTTEHANDEL?: Sepp van den Berg er ønsket i Bologna og kan bli brukt i en byttehandel for Riccardo Calafiori.

Liverpool verdsetter den nederlandske 22-åringen som spilte i Mainz forrige sesong til rundt €20 millioner, så de vil garantert måtte betale en god porsjon cash ved siden av, men det kan hjelpe dem i forhandlingene.

Sepp van den Berg kom ut og var frustrert på hvordan Liverpool hadde håndtert overgangen hans i sommer, og sa at han ønsket seg tilbake til Mainz permanent. Så det spørs om han ønsker å dra til Bologna i det hele tatt, men kanskje kan det at den italienske klubben skal spille Champions League neste sesong være nok til å overbevise han om å bytte beite til Italia isteden. 

Det skal også nevnes at Calafiori sies å ønske seg mest til Juventus for å gjenforenes med sin tidligere sjef i Bologna Thiago Motta, men at han skal være åpen for andre overganger om det ikke skulle løse seg. 

Imponert i EM

Riccardo Calafiori har virkelig kommet på mange sin radar etter at han har imponert for Italia i EM i Tyskland så langt. 

I den siste gruppespillskampen mot Kroatia sto han frem i sluttminuttene og leverte et fantastisk Matip-esk raid i siste minutt av overtiden, og serverte en nydelig assist til Mattia Zaccagni som utlignet til 1-1 for Italia.

Tideligere i mesterskapet scoret han også et uheldig selvmål mot Spania, men han har alikevel imponert såpass at flere av europas største klubber er interesserte. 

FLOTT RAID: Calafiori leverte et fantastisk raid som endte med utligning for Italia mot Kroatia.

FLOTT RAID: Calafiori leverte et fantastisk raid som endte med utligning for Italia mot Kroatia.

Det er ikke bare i EM han har imponert, også gjennom sesongen har han virkelig stått frem for Bologna som sikkret seg sin første deltagelse i Champions League noensinne. Calafiori spilte totalt 37 kamper for den italienske klubben denne sesongen og leverte to scoringer og 5 målgivende pasninger. 

Liverpools nye sportsdirektør Richard Hughes har ifølge Fabrizio Romano fulgt spilleren siden han spilte for Roma tilbake i 2017-2022, da Hughes fortsatt jobbet for Bournemouth.

Hughes har veldig spennende relasjoner til Italia, ettersom han vokste opp der som barn, og dermed snakker han flytende italiensk. 

Liverpools nye sportsdirektør har ved flere anledninger dykket ned i det italienske markedet og hentet spillere i hans tid i Bournemouth, så det virker som et marked han kjenner godt til. Gjennom hans tid på sørkysten var han blant annet med på å hente Justin Kluivert fra Roma, Andrei Radu fra Inter, og Hamed Junior Traore fra Sassuolo. 

– Jeg gjør alt jeg kan for å bringe glede til klubben og supporterne

– Jeg gjør alt jeg kan for å bringe glede til klubben og supporterne

I et intervju med Premier League forteller Nunez om tiden i Liverpool, forholdet til Klopp, og hvilken tidligere Liverpool-helt han har som idol og rollemodell.

Cody Gakpo har skutt seg inn i meget eksklusivt selskap

Cody Gakpo har skutt seg inn i meget eksklusivt selskap

Etter et meget godt mesterskap så langt har Cody Gakpo skutt seg inn på flere eksklusive lister.