De utlånte:Van den Berg og Mainz på vei mot «The Great Escape» i Bundesliga

Liverpool-stopperen spiller en helt avgjørende rolle for Jürgen Klopps tidligere klubb.

Championship, England

Fabio Carvalho scoret sitt åttende mål på 16 Championship-kamper da Hull vant 3-0 over Queens Park Rangers på hjemmebane. Tigrene er enda med i kampen om en playoff-plass, selv om det er seks poeng opp (med én kamp mindre spilt). Tyler Morton startet også kampen mot QPR.

Nathan Phillips spilte 90 minutter i 1-3-tapet mot Millwall. 25-åringen og Cardiff er ferdigspilt denne sesongen, med mange poeng til opp- og nedrykksplass i Championship.

Billy Koumetio har enda ikke vært i aksjon for Blackburn, men i helgen satt han på benken i 1-0-seieren over Leeds på Elland Road.

Sjekk ut Fabio Carvalhos mål her (3:35):

League One, England

Luke Chambers har vært ute med en muskelskade siden 1. april, og har derfor ikke vært i spill for Wigan de siste to ukene. Det skal ikke være snakk om noe alvorlig for 19-åringen, som har imponert i League One denne våren.

Calvin Ramsay fortsetter å slite med spilletiden i Bolton. I helgen var han ikke involvert da Bolton spilte 1-1 mot Portsmouth.

League Two, England

Luca Stephenson og Barrow tapte 0-3 mot Gillingham i helgen. 20-åringen kom innpå som innbytter og spilte 19 minutter. Barrow ligger for øyeblikket på playoff-plass.

James Norris og Tranmere tok en sterk 2-1-seier borte mot Newport County. Adam Lewis var ikke i aksjon for hjemmelaget etter at han pådro seg rødt kort helgen i forveien. Ingen av lagene kan rykke opp eller ned i de siste seriekampene.

Harvey Davies har ikke vært i kamptroppen til Crewe i de siste tre serierundene. 20-åringen mistet plassen sin på laget tidlig i mars.

Northern Premier West, England

Luke Hewitson fikk nye 90 minutter mellom stengene da Stalybridge Celtic tapte 0-1 mot Chasetown.

VIKTIG SESONGAVSLUTNING: Luca Stephenson og Barrow kjemper om opprykk til League One.

VIKTIG SESONGAVSLUTNING: Luca Stephenson og Barrow kjemper om opprykk til League One.

Bundesliga, Tyskland

Sepp van den Berg og Mainz så fortapte ut i bunnen av Bundesliga for få uker siden, men med ti poeng på fire kamper, ser det langt lysere ut for nederlenderens lag. I helgen spilte han igjen 90 minutter da Hoffeheim ble sendt hjemover med 1-4 i bagasjen. Kan han få en ny sjanse til å vise seg frem i Liverpool-drakten til sommeren?

Bundesliga, Østerrike

Viteszlav Jaros fortsetter å imponere på utlån til toppklubben Sturm Graz. Tsjekkerens lag har heng på RB Salzburg, og med få kamper igjen av sesongen, er de á poeng med det suverent beste laget i Østerrike de siste ti årene. Kan det bli tittel for den utlånte målvakten?

Premiership, Skottland

James Balagizi satt igjen på benken da Kilmarnock vant 2-0 borte mot St. Johnstone. 20-åringen har bare vært på banen i fire seriekamper siden utlånet i januar. Owen Beck er fortsatt skadet for Dundee FC.

La Liga 2, Spania

Anderson Arroyo har virkelig fått sving på sakene i Burgos etter nyttår. I helgen spilte han 90 minutter i 2-1-seieren over Racing Santander. Burgos er fem poeng bak direkte opprykk til La Liga.

Cymru Premier, Wales

Reece Trueman voktet buret da Colwyn Bay tapte 1-3 mot Haverfordwest. Det går mot nedrykk for 18-åringens lag.

Dominic Corness (Yverdon), Jakub Ojrynski (Den Bosch) og Marcelo Pitaluga (St. Pats Athletic) fikk ikke spilletid.

«Selv den mest inspirerte gruppen spillere kan ikke stole på et comeback hver eneste gang»

Dette skriver avisene:«Selv den mest inspirerte gruppen spillere kan ikke stole på et comeback hver eneste gang»

Avskjedsturneen til Jürgen Klopp ser ut til å fise ut i ingenting, men tre spillere slipper unna skyld etter 1-0-tapet for Crystal Palace. Dette skriver avisene etter fire marerittdager for Liverpool på Anfield.

Innsikt 15.apr 12:55
Brutal svikt i angrep - men Liverpool har også problemer andre veien

Brutal svikt i angrep - men Liverpool har også problemer andre veien

Liverpool bommer på sjansene, men sliter også defensivt.

Nyheter 15.apr 11:41