De utlånte:Nå henger Hulls playoff-drømmer i en tynn tråd, til tross for Carvalhos storspill

Portugiseren gjør alt kan kan for å ende blant de seks beste i Championship, men det spørs om det holder.

Championship, England

Fabio Carvalho startet Hulls bortekamp mot Watford i helgen, og skaffet tigrene straffespark etter rundt ti minutter. Ozan Tufans forsøk fra ellevemeteren ble reddet av Watfords keeper, og kampen endte til slutt 0-0. Kanskje portugiseren bør ta den neste? Tyler Morton spilte også 90 minutter og pådro seg et gult kort. Hulls playoff-sjanser henger nå i en tynn tråd.

Nathan Phillips og Cardiff er ferdigspilt denne sesongen, men det stoppet ikke waliserne fra å ta en råsterk 2-1-seier mot Southampton, som kjemper om direkte opprykk i toppen av Championship. 27-åringen spilte hele kampen og pådro seg et gult kort.

Billy Koumetio har slitt med spilletiden i Blackburn. Denne helgen ble han igjen sittende på benken da franskmannens lag tapte 1-3 i nedrykksduellen mot Sheffield Wednesday.

League One, England

Luke Chambers var tilbake fra skade da Wigan tok en kruttsterk seier borte mot ligavinner Portsmouth. 19-åringen spilte 90 minutter og scoret sitt første seniormål i karrieren!

League Two, England

Luca Stephenson spilte 80 minutter i en uvant høyre vingbackrolle for Barrow i helgen. Det endte med et 2-4-tap borte mot Doncaster. Barrow ligger fortsatt på playoff-plass i League Two, men med tapet, kan de ende utenfor når sesongen er ferdigspilt.

James Norris spilte 90 minutter på venstrebacken i 3-2-seieren over AFC Wimbledon. Merseyside-laget ligger midt på tabellen og kan verken rykke opp eller ned.

Northern Premier West, England

Luke Hewitson og Stalybridge Celtic tapte 0-2 Prescot Cables i helgen. Målvakten spilte 90 minutter.

Calvin Ramsay (Bolton) og Harvey Davies (Crewe) var ikke i kamptroppen til sine respektive lag. Adam Lewis (Newport County) soner karantene for et direkte rødt kort.

Se Luke Chambers sitt første seniormål i karrieren her (00:47):

Bundesliga, Tyskland

Sepp van den Berg og Mainz fortsetter den gode formen i Tyskland, selv om det ikke ble seier denne helgen. Bortekampen mot Europa League-jagende Freiburg endte 1-1. Nederlenderen spilte hele kampen og pådro seg et gult kort.

Bundesliga, Østerrike

Viteszlav Jaros og Sturm Graz har ikke tenkt til å gi fra seg seriemesterskapet uten kamp. I helgen holdt 22-åringen nullen i 1-0-seieren hjemme mot Rapid Wien. Sturm Graz har like mange poeng som RB Salzubrg med fem kamper igjen å spille.

LaLiga2, Spania

Anderson Arroyo scoret sitt første mål i Burgos-drakten, men de endte til slutt med et surt 1-2-tap borte mot Mirandes. Colombianerens lag kjemper om en playoff-plass i LaLiga2.

Cymru Premier, Wales

Reece Trueman og Colwyn Bay vant 1-0 mot Barry, men det endte med nedrykk da Aberystwyth også vant sin kamp. 18-åringen vil sannsynligvis returnere til Liverpool i løpet av kort tid.

Owen Beck (Dundee FC) og Dominik Corness (Yverdon) er skadet. James Balagizi (Kilmarnock) og Jakub Orjzynski (Den Bosch) var utelatt fra troppen. Marcelo Pitaluga (St. Patricks) har endt på benken i Irland.

Feyenoord-sjefen har blitt en av favorittene til å ta over Liverpool-jobben

Arne Slot har vunnet Eredivisie og den nederlandske cupen i løpet av sine tre sesonger i klubben.

Nyheter 22.apr 13:49

Dette skriver avisene:«Etter flere uker med rotete desperasjon, spilte Liverpool intelligent, tålmodig fotball. Det ga resultater»

Liverpool holder liv i titteldrømmen etter 3-1-seieren over Fulham. Dette skriver avisene om kampen hvor Klopp fikk belønning for et annerledes og modig laguttak.

Innsikt 22.apr 12:09