Stemt frem som årets mest skuffende signering

Det har ikke vært noe godt år for Naby Keita.

Det er litt under et år siden Werder Bremen annonserte at de hadde sikret seg Naby Keita fra Liverpool som Bosman-spiller, når kontrakten hans med de røde skulle gå ut 30. juni 2023. Werder fikk på plass avtalen allerede 9. juni, tre uker etter at Liverpool gikk ut med meldingen om at Keita ikke å få noen ny kontrakt på Anfield, og kunne dra videre gratis.

Keita hadde kun startet 49 ligakamper for Liverpool, etter en svært lovende start, og var et av de mest skuffende kjøpene under Jürgen Klopp.

Etter en svært lovende start i den røde drakten, etter et års venting, gikk det bare nedover, og store skadeproblemer gjorde at han aldri kunne tilrive seg en fast plass på laget over tid.

Enda større skuffelse i Bremen

I Werder Bremen har det gått enda verre enn det gjorde i Liverpool-karrieren. Nå har Keita blitt stemt frem som Bundesliga-sesongens mest skuffende spiller, i en avstemning der 227 spillere fra Bundesliga tok del, ifølge Daily Mail

Kategorien skal ha vært «verste spiller i Bundesliga», og ifølge Kicker skal 25,6 av stemmene fra med- og motspillere ha gått til Keita…

Midtbanespilleren er nå 29 år gammel, og var kun involvert i fem kamper i Bundesliga-sesongen. Totalt ble det kun 106 minutter på banen. Han spilte mer enn det i løpet av to uker i Afrikamesterskapet for Guinea.

I sin første sesong har han slitt med lårskade, influensa, sykdom, muskelskader, virus og dårlig form, men den største nedturen kom da Werder Bremen skulle møte Bayer Leverkusen 14. april. Keita var plassert på benken og ikke i startoppstillingen, fant seg ikke i det og forlot kamptroppen. Klubben valgte med det å suspendere ham ut sesongen og de siste fem kampene.

Det er fortsatt uklart hva som vil skje med ham i sommer, og om han kommer til å spille for klubben igjen. Han signerte en kontrakt til 2026 da han gikk der for ett år siden.

Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Over 3000 solgte bøker! Kjøp den nå du også

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
Conor Bradley herjet og scoret to ganger for Nord Irland

Vi følger landskampene i sommer:Conor Bradley herjet og scoret to ganger for Nord Irland

Privatlandskamper, VM-kvalifisering, EM og Copa America står på menyen for Liverpool-spillerne i juni.

Innsikt Man. 10.06. 23:01