Nå er Alexis Mac Allisters semifinale-motstander klar

Nå er det klart hvem Alexis Mac Allister og Argentina møter i semifinalen av sommerens Copa America-mesterskap i USA.

Alexis Mac Allister og Argentina tok seg videre til semifinalen med et nødskrik natt til fredag. Mot antatt svakere Ecuador tok de ledelsen tidlig ved Lisandro Martinez assistert av Macca, men i sluttminuttene så sprakk det og det endte 1-1 til fulltid.

Dermed ble det straffekonk og Lionel Messi og resten av det Argentinske laget kunne prise seg heldige som hadde straffe-eksperten Emiliano Martinez til nok en gang å redde dem i en straffekonk. 

Messi bommet på den første straffen, men Aston Villa-keeperen reddet begge de to første forsøkene til Ecuador, så når Alexis Mac Allister, Julian Alvarez Gonzalo Montiel og Nicolas Otamendi scoret på hver sin straffe, var det allikevel argentinerne som kunne juble.

Alexis Mac Allister spilte nok en god kamp og vil nok være en av de første navnene landslagssjef Lionel Scaloni putter i laget foran den kommende semifinalen

SCORET: Alexis Mac Allister satte straffen sin i mål på straffekonken mot Ecuador.

SCORET: Alexis Mac Allister satte straffen sin i mål på straffekonken mot Ecuador.

Møter Canada

Natt til lørdag ble den andre kvartfinalen spilt, hvor vinneren møter Argentina i semifinalen. Det var gruppevinner fra gruppe gruppe B, Venezuela, mot gruppetoer i gruppe A, Canada. 

Canada tok en tidlig ledelse ved Nashville SC-spiller Jacob Shaffelburg etter flott forarbeid av Lille-stjernen Jonathan David. 

Canadierne fortsatte å presse på og hadde flere gode muligheter til å gå opp i 2-0, men isteden var det den tidligere Everton-spilleren Salomon Rondon som satte inn utligningen på utrolig vis, da han chippet Canada-keeper Maxime Crepeau fra over 40 meter.

Dermed ble det 1-1 og også her måtte det avgjøres på straffer. Der bommet Venezuela på tre av sine fem straffer, mens Canada bare bommet på to, så da ble det klart at det var Canada som tok seg til en historisk semifinale i Copa America. 

Du kan se høydepunktene fra kampen i videovinduet nedenfor. 

Alexis Mac Allister og Argentina får dermed et gjensyn med Canada som de også møtte i åpningskampen av mesterskapet. Der fikk Liverpool-stjernen en assist i det som ble en veldig solid 2-0-seier til de regjerende verdensmesterne. 

Så det blir spennende å se om den tidligere Leeds-treneren Jesse Marsch har noen lure triks på lur når han nok en gang skal prøve å slå storfavorittene fra Argentina, eller om den offensive kraften fra Messi og co rett og slett blir for sterkt også i semifinalen. 

Semifinalen mellom Argentina og Canada spilles den 10. juli klokken 02:00 og vises på V Sport 1 og Viaplay. 

Nesten garantert at en Liverpool-stjerne kommer hjem som Copa America-vinner

Nesten garantert at en Liverpool-stjerne kommer hjem som Copa America-vinner

Liverpool har fire spillere fordelt mellom favorittene i sommerens Copa America-mesterskap, og det skal nok mye til for at ingen av dem kommer hjem med en medalje rundt halsen.

Nyheter Tor. 04.07. 10:09
Mac Allister med assist og straffescoring da Argentina holdt på å gå på en smell

Mac Allister med assist og straffescoring da Argentina holdt på å gå på en smell

Alexis Mac Allister fikk seg enda en målgivende da Argentina kom seg videre til semifinalen med et nødskrik.

Nyheter Fre. 05.07. 09:18