Salah rapporterer tilbake for pre-season i dag

Mohamed Salah skal etter rapportene være tilbake på AXA training centre i dag for å starte pre-season med Liverpool.

Liverpools stjernespiller Mohamed Salah skal allerede være tilbake og klar for ny sesong, og for første gang siden han ankom Liverpool i 2017, skal han gjennomføre pre-season med en annen mann enn Jürgen Klopp ved roret. 

Ifølge Liverpool Echo skal Salah møte opp til sin første pre-season-trening for sesongen i dag, og vil gjennomføre en rekke tester i tillegg til å bryne seg på Arne Slot sitt nye treningsregime. 

Slot og klubbens nye fysiske trener har valgt å gå bort ifra den berømte «laktattesten» som Klopp foretrakk å åpne pre-season med, og har heller gått for en seks minutter lang løps test. 

Testen er akkurat som den høres ut, en test hvor spillerene løper alt de makter i seks minutter, og spillerne regnes med å tilbakelegge et sted mellom 1500 til 2000 meter. 

Etter at Milner forlot klubben forrige sesong skal Salah ha vært blant spillerne som scoret høyest i«laktattesten», så Slot har nok høye forventninger til den egyptiske kongen når han skal ta den nye løpstesten. 

GODT TRENT: Salah var blant de best trente spillerne når Klopp gjennomførte «laktattesten» i fjor.

GODT TRENT: Salah var blant de best trente spillerne når Klopp gjennomførte «laktattesten» i fjor.

Droppet OL

I starten av sommeren var det langt fra sikkert når Salah kom til å møte opp til pre-season med sin nye trener, for Egypt ville nemlig ha med landslagskapteinen sin til OL. 

Men Liverpool besluttet å ikke la Mohamed Salah dra for å representer landet sitt i de Olypiske lekene i sommer. Dette er fordi de røde ønsket at Salah skulle ha en full oppkjøring til neste sesong.

Denne beslutningen skal gjort Egypts fotballforbund veldig oppgitte over Liverpool, da de ønsket at deres talisman skulle være med å forsvare landets ære i mesterskapet.

Liverpool skal uansett ikke være bekymret for at beslutningen skal ha opprørt Salah, ettersom stjernespilleren selv var med på å fatte beslutningen sammen med klubben.

At Salah allerede er tilbake er også gode nyheter for de som planlegger å se på Liverpool sine kamper på pre-season-turneen i USA denne sommeren. For Liverpools kanskje største stjerne vil være med på flyet som drar til statene, og vil sannsynligvis bli å se i alle Liverpools treningskamper mot Real Betis (27 juli), Manchester United (1 august) og Arsenal (4 august).

Nå er Slot i gang med arbeidet på treningsfeltet

Se bilder fra søndagens treningNå er Slot i gang med arbeidet på treningsfeltet

Pre-season har startet, og en rekke spillere er tilbake på AXA Training Centre. Nå har det kommet treningsbilder fra søndagens trening.

Nyheter Søn. 07.07. 19:29
Denne sesongoppkjøringen blir det ikke den beryktede «laktattesten» for spillerne

Denne sesongoppkjøringen blir det ikke den beryktede «laktattesten» for spillerne

Med det nye trenerapparatet kommer det flere endringer i treningsmetoder.

Nyheter Søn. 07.07. 12:25