Fabrizio RomanoThiago skal ha bestemt seg for å legge opp

Det ser ut til at den spanske midtbaneeleganten har spilt sin siste fotballkamp.

Thiago Alcantara skal ha bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla. Det skriver Fabrizio Romano på X søndag ettermiddag.

Spanjolen har hatt en fantastisk karriere for Barcelona, Bayern Munchen, Liverpool og Spania, og har vunnet en rekke titler i sin fotballkarriere. 

Romano skriver at Thiagos kjærlighet og lidenskap for fotballen fortsatt er tilstede, og antyder at han nå kommer til å fortsette med en ny rolle i fotballen.

Skadeplaget Liverpool-tid

I Liverpool-drakten kommer han spesielt til å huskes for 2021/22-sesongen, hvor han var helt sentral for et Liverpool-lag som lenge så ut til å kunne ta en enestående kvadrupel. 

Thiago dominerte blant annet midtbanen i minneverdige oppgjør mot Manchester United (4-0) og FA-cupens semifinale mot Manchester City (3-2) på Wembley den våren. 

Thiago slet dessverre med en rekke skader mot slutten av karrieren, og startet sin forrige Liverpool-kamp tidlig i 2023. I 2023/24-sesongen fikk han kun fem minutter på fotballbanen før han skadet seg igjen. 

Malte de vakreste bildene

Da det ble kjent at Thiago kom til å forlate Liverpool etter sesongen, sa daværende manager Jürgen Klopp følgende om eleven. 

– Før han kom til Liverpool trodde jeg at hvis du virkelig elsker fotball ville det gi mye mening å se Thiago Alcantara spille.

– Jeg vet at skader har vært en frustrasjon for han og for oss også men det nivået han var i stand til å spille på da han var tilgjengelig var utrolig. Det er dette jeg kommer til å huske.

– Nå skal han gå i en ny retning sammen med familien sin og vi kan bare ønske dem alt godt. Uansett hvor han spiller neste gang vil jeg gjerne se på. Han er en spillets kunstner som alltid vil male de vakreste bilder.

Spanjolen endte med 98 kamper, seks mål og ligacup- og FA-cuptrofeer i Liverpool-drakten. 

Vi ønsker Thiago Alcantara lykke til med sitt neste eventyr i fotballbransjen! 

Når Alisson returnerer fra ferie har han en rekke nye treningsøvelser i vente

Tidligere elev avslører unike Otte-metoderNår Alisson returnerer fra ferie har han en rekke nye treningsøvelser i vente

Det er ikke kjent når Fabian Otte returnerer til Liverpools treningsfelt etter Copa America.

Nyheter Søn. 07.07. 15:08
Denne sesongoppkjøringen blir det ikke den beryktede «laktattesten» for spillerne

Denne sesongoppkjøringen blir det ikke den beryktede «laktattesten» for spillerne

Med det nye trenerapparatet kommer det flere endringer i treningsmetoder.

Nyheter Søn. 07.07. 12:25