– Vi gir Liverpool tid til å vurdere Sepp og venter

FSV Mainz 05 vil nå gi Liverpool muligheten til å se nærmere på Sepp van den Berg, før de tar en avgjørelse om fremtiden.

Sepp van den Berg er en av spillerne som vil få en sjanse til å presentere seg for den nye treneren i preseason.

22-åringen er fortsatt ønsket tilbake til FSV Mainz 05, hvor hans låneopphold var viktig i å redde Bundesliga-plassen i Rhineland.

I tillegg skal det være interesse blant flere engelske toppklubber. Blant annet har Southampton og Brentford blitt nevnt for nederlenderen.

Liverpools prislapp på £20 millioner fører til utfordringer hos potensielle beilere. Med preseason-start kan det være at en eventuell overgang må vente på seg.

Preseason

Mainz’ sportsdirektør Christian Heidel kommenterte nylig situasjonen for tyske Sky.

61-åringen oppdaterte om en mulig avtale slik: 

– Det er vanskelig, jeg kan ikke gjøre det. Vi venter. Vi har vært i kontakt med Liverpool flere ganger.

Ved oppstarten av preseason er det tynt i de bakre rekker for Arne Slot. Virgil van Dijk, Ibrahima Konaté, Joe Gomez og Trent Alexander-Arnold er fortsatt i EM. Utslåtte Andy Robertson har ferie.

– Når Liverpool starter treninga vil det ikke være en midtstopper der for de er alle spredt utover i EM og Copa America og da vil de ta en titt og ta seg god tid.

– Sepp har gjort det klart at han virkelig ønsker å bli i Mainz. Vi ønsker virkelig å beholde han, men nå må Liverpool også spille med. Vi gir Liverpool tid og vi tar den tiden vi trenger.

2001-modellen har vært Liverpool-spiller siden han kom fra PEC Zwolle sommeren 2019. Karrieren har dog bestått av en rekke utlån. Ved et salg vil de røde kunne bokføre en god profitt.

1. juli starter Arnes første preseason, og her er er det vi foreløpig vet

1. juli starter Arnes første preseason, og her er er det vi foreløpig vet

Here we go 2024/25, up the reds!

Nyheter Man. 01.07. 08:56
Ryktes bort, men skal få muligheten til å imponere Slot i pre-season før avgjørelser tas

Ryktes bort, men skal få muligheten til å imponere Slot i pre-season før avgjørelser tas

To spillere har blitt ryktet bort etter suksessfulle utlån forrige sesong, men Slot ønsker å se spillerne i aksjon først.

Nyheter 28.jun 09:58