Fantasy Premier LeagueNå starter det - meld på ditt lag nå!

Når Premier League-sesongen sparkes i gang fredag kveld stenges også supporterklubbens Fantasy-konkurranse.

2. jul 2019 kl 09.57Arild Skjævelandaskjaeveland

Det er bare få dager til Premier League-start. Skal du være med årets sesong må du melde på laget ditt nå. Når Liverpool - Norwich starter fredag kl. 21.00 er det for sent, og vi stenger for nye deltakere.

Mohamed Salah er nok en gang den dyreste spilleren i FPL, og koster deg 12,5 millioner. Skal du ha både ham og Sadio Mané til 11,5 millioner på samme lag, må du gå for billige løsninger de fleste andre steder!

Også i år vil supporterklubben ha sin egen Fantasy-liga med flotte premier. Husk at du må ha gyldig medlemskap i det kampen mellom Liverpool og Norwich setter i gang sesongen fredag 9. august dersom du skal ha muligheten til å vinne disse.

Andre kan også være med i ligaen, men for å kunne vinne premiene må du ha et gyldig medlemskap.

Vinn tur til Anfield

Thomas Edøy fra Kristiansund vant fjorårets FPL-konkurranse, da han han endte som nummer åtte i verden og gikk helt til topps hos oss.

Etter å ha toppet vår liga, kan han se frem til en tur til Liverpool neste sesong, med fly, kampbillett og hotell dekket.

Meld deg inn i ligaen LFCSCN ved å bruke koden bffpw3.

Spillet finner du på fantasy.premierleague.com.

Premiene

Førstepremien er nok en gang en tur til Anfield. En vinner kan velge seg en valgfri kamp i 2020/21-sesongen, med fly, hotell og kampbillett.

Andrepremien er en drakt signert av en spiller eller tidligere spiller, mens tredjepremien er en valgfri drakt fra 2020/21-kolleksjonen.

Forrige sesong deltok over 8000. Klarer vi 10.000 i år?

Har du innspill til journalisten?
[email protected]