Fantasy Premier LeagueÅsebø har sikret seg en tidlig ledelse

Kapteinsbindet på Mohamed Salah og et passende lagnavn for lederen av supporterklubbens Fantasy PL-konkurranse.

28. aug 2019 kl 21.25[email protected]LFCSCN

Også denne sesongen arrangerer supporterklubben en Fantasy Premier League-konkurranse, der vinneren av LFCSCN-ligaen stikker av med en tur til Anfield med fly, hotell og kampbillett.

Dessverre for alle som er sent ute - en må vente til neste år, for påmeldingen stengte etter første runde.

Det er 8620 managere påmeldt til årets konkurranse, og best av alle så langt er Tarjei Åsebø med hans lag «Lets talk about six».Men det er selvsagt fryktelig tidlig, og lenge igjen!

Med 237 poeng så langt etter tre serierunder har han en ledelse på tre poeng til Terje Jacobsens «FK KJ» og Tobias Midlyngs lag «Ducky Ducksy». Åsebø har fått plass til tre Liverpool-spillere på laget sitt: Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk - og kaptein Mohamed Salah.

Mest valgt

Mohamed Salah har vært den store poengkongen på spillet i de to sesongene han har spilt for Liverpool - og så langt denne sesongen er det bare Teemu Pukki (35 poeng) fra Norwich og Raheem Sterling (34 poeng) fra Manchester City som har flere poeng enn Salahs 30.

Men i år er ikke Salah spilleren som er mest valgt. Ikke på spillet, og ikke for Liverpool.

Spillets mest valgte spiller er Virgil van Dijk - som er eid av hele 50,9 prosent. Sterling er nestemann på listen med 46,3% eierskap, med Salah på tredje på 41,9%.

Liverpoolbackene Andy Robertson (23,6%) og Trent Alexander-Arnold (23,2%) er nummer 13 og 14 på listen, med Mané som neste helrøde med 18,6 prosent eierskap.