David Lynch skriver for Liverpool.no

Denne uken kan du lese den første av David Lynch sine ukentlige spalter her på Liverpool.no.

Den britiske journalisten har jobbet med Liverpool i en årrekke, og har vist at han er en av journalistene med gode kilder og bra kredibilitet på dekningen av klubben i våre hjerter. Derfor er vi stolt over at han nå skal skrive spalten «På innsiden med David Lynch» for oss. 

– Jeg har skrevet om klubben i rundt et tiår, og jobbet for Goal.com, Liverpool FC, Evening Standard og nå som frilanser. Gjennom de årene har jeg hatt å gjøre med Kenny Dalglish, Brendan Rodgers og Jürgen Klopp, fulgt utallige oppturer og nedturer, og heldigvis sett noen trofeer bli løftet også.

– Jeg liker å tro at erfaringen har gjort at jeg har bygget meg opp noen gode kontakter og et godt rykte på å komme med breaking news om Liverpool, men som alltid handler det mest om den neste nyheten du er først med, sier Lynch til Liverpool.no. 

JOBBET I LIVERPOOL: David Lynch på jobb den gangen han jobbet i Liverpool FC.

JOBBET I LIVERPOOL: David Lynch på jobb den gangen han jobbet i Liverpool FC.

– Jeg håper jeg kan tilby lesere innsikt i hva som skjer bak kulissene på Anfield, og gjøre at de føler seg nærmere klubben. Folk ønsker ikke å lese en oppsummering av hva de så i kampen, de vil vite grunnene til hvorfor eller hvordan ting skjedde. Hvis jeg kan få til det, vil jeg være fornøyd, og forhåpentligvis vil leserne på Liverpool.no være det også, sier han.  

Spalten vil bli eksklusiv for våre medlemmer. Ikke medlem? Meld deg inn her og opprett bruker, så får du annonsefrie nettsider og tilgang til alt vårt plussinnhold og The Kopite digitalt.