Arne Jørgen fra Solør vant Fantasy-konkurransen. Stakk av med turen til Anfield!

Ble best av over 8636 managere i årets Fantasy Premier League-konkurranse.

Nok en sesong i Premier League er over, og det er også supporterklubbens Fantasy Premier League-konkurranse. Denne gang med godt over 8500 spillere!

Best av alle var Arne Jørgen Arnesen fra Våler i Solør. Med 71. plass i verden og 2438 poeng gikk han helt til topps i LFCSCN-ligaen, 17 poeng foran Frede Hilton som tok andreplassen.

Med seieren får 37-åringen med seg en tur til Anfield når det omsider blir trygt igjen, med fly, hotell og kampbillett dekket av supporterklubben. Se laget hans her.

Setter av fem timer i uken

Med laget sitt «3DGripTec» ble han nummer 10 i Norge og kom på 71. plass i verden. Arnesen sier at noe av hemmeligheten ligger i podcaster.

– Jeg estimerer at jeg bruker fem timer i uken på det. Jeg hører regelmessig på Fantasy-podcastene Wildcard FC og Fantasyrådet, og leser i tillegg artiklene på Fantasy Football Scout, forteller Arnesen, som nå bor i Elverum.

GJORDE JOBBEN: Arnesens vinnerlag i siste runde.

GJORDE JOBBEN: Arnesens vinnerlag i siste runde.

– Jeg legger sammen fra disse kildene og danner meg et bilde av det som kommer til å bli det antatt beste laget, og hvilke spillere som kommer til å velges av de fleste andre på spillet. Så er det om å gjøre å finne en joker som ikke blir nevnt, og se om det passer med kampprogrammet fremover. Jeg prøver å gjøre så få bytter som mulig, og unngå minuspoeng når det er mulig. Stole på spillerne man en gang har valgt, siden det var en grunn til at de ble valgt, forteller han.

– Spillet er veldig dynamisk, så formasjonen på laget kan variere fra hvilke lag som er i form. For eksempel om et lag som har billige forsvarsspillere begynner å se bra ut defensivt med fint program, kan man velge disse slik at man har penger til dyrere spillere fremover på banen.

Drømmer om å se møtet med United på Anfield

Nå er det fortsatt usikkert hvordan det blir med supportere på tribunen neste sesong, men dersom det er mulig har han sett seg ut møtet med Manchester United på Anfield som drømmen når premien skal innkasseres.

– Drømmekampen er møtet med Manchester United, som jeg ser på som vår erkerival. Nå kan vi endelig slå oss på brystkassa og si at vi er bedre enn dem, og har vært det de siste årene. Samtidig har jeg respekt for United, og det de har fått til, men det er viktig å ha denne rivaliseringen.

– Dersom det ikke skulle passe, så hadde det vært fint med en kamp til våren. Liverpool by er fantastisk i april med vårsol og en øl nede på Albert Dock!

NY TUR: Arnesen vil snart få muligheten til å besøke The Cavern igjen. Forhåpentligvis kan engelske tribuner fylles igjen snart.

NY TUR: Arnesen vil snart få muligheten til å besøke The Cavern igjen. Forhåpentligvis kan engelske tribuner fylles igjen snart.

Andre- og tredjeplassen

Men det var ikke bare en førstepremie som skulle deles ut. Andrepremien er en signert drakt av en spiller eller tidligere spiller, og gikk til Frede Hilton og hans lag «Broder Amadeus».

Tredjepremien er en valgfri drakt fra 2020/21-drakten, som snart skal lanseres av Nike. Den premien går til Trond Ragnar Breivik og hans lag «TrondB FC». Han var kun 20 poeng bak vinneren, og ledet før siste runde…