Delta i supporterklubbens konkurranse og vinn flotte premierPremier League-start på lørdag. Husk fristen for vår Fantasy-konkurranse

Premier League-sesongen nærmer seg.

Allerede 12. september er den nye Premier League-sesongen i gang igjen, når Liverpool tar imot Leeds United på Anfield.

Fantasy Premier League har bare blitt mer og mer populært, og forrige sesong var det over 8600 managere som deltok i supporterklubbens Fantasy-konkurranse.

Vi kommer også i år til å kjøre samme liga og konkurranse – der førstepremien er en tur til Anfield i 2021/22-sesongen, når det forhåpentligvis er trygt igjen og vi kan reise på fotballkamp. For å kunne vinne premiene, må du ha gyldig medlemskap i supporterklubben.

Samme liga som forrige sesong

Dersom du deltok forrige sesong, vil du automatisk bli lagt til i årets liga. Den er fornyet for en ny sesong.

Laget ditt setter du opp på http://fantasy.premierleague.com

Har du ikke har vært med tidligere, kan du melde deg inn med koden: ayzrvl

Vi gjør oppmerksom på at vi stenger for påmeldinger så snart fristen for første serierunde er ute. Hvert år kommer det spørsmål om deltakelse fra medlemmer som har vært for sent ute, og dessverre kan vi ikke slippe inn flere når fristen er gått ut – så denne gang må en sørge for å sette opp laget i tide!

Førstepremien er en tur til Anfield, med fly, hotell og kampbillett i 2021/22-sesongen.

Andrepremien er en drakt signert av en spiller eller tidligere spiller. Tredjepremien er en valgfri drakt fra 2021/22-kolleksjonen.

Trent er mest populær

Trent Alexander-Arnold har vært en Fantasy-favoritt, og det ser de fleste ut til å ha fått med seg. Selv om backen er spillets dyreste forsvarsspiller til 7,5 millioner, så er han valgt av 56,5 prosent av alle spillere i skrivende stund.

Det er mer enn Kevin de Bruyne (39,7%) og Timo Werner (39%) på plassene bak. Mohamed Salah er den nest mest populære Liverpool-spilleren, og er valgt av 33 prosent.

Sadio Mané var fantastisk forrige sesong, men er nå blitt enda dyrere, og kanskje er det prisen på 12 millioner som skremmer bort spillerne. Han er kun valgt av 11,9 prosent. Hans gode venn Naby Keita kan kanskje være en outsider, etter en imponerende avslutning av forrige sesong og en god sommer. Midtbanespilleren koster bare 5,5 millioner, og er kun valgt av 1,2 prosent!