Dette svarte NENT-group da vi spurte dem om prisgaloppen til TV 2

Norske fotballsupportere er i harnisk over at TV 2 skal skvise mest mulig penger ut av dem i det siste året av deres TV-avtale. Vi har spurt NENT-group, som tar over Premier League-sendingene fra 2022/23, om TV 2 nå har lagt lista også for deres prisnivå.

På de to siste sesongene har TV 2 økt prisene med over 80%! Mange norske Liverpool-supportere har til oss gitt klart uttrykk for at nok er nok, og at de nå sier opp sine Premier League-abonnement, da de ikke har råd til å være med på denne pengegaloppen lenger. I dag samlet supporterklubbene for engelske fotballklubber seg i en felles underskriftkampanje mot TV2 og prisen på den nye fotballpakka.

Klikk her for å signere underskriftskampanjen

Liverpool.no har i denne forbindelse kontaktet NENT-group for å høre hivlket prisnivå de har tenkt å legge seg på for Premier League-sendingene fra 2022/23. Vi spurte Thomas Horni, som er pressesjef Sport, Norge i NENT Group, om TV 2 nå har lagt lista, eller om NENT Group har tenkt å legge seg på et lavere prisnivå.

– Vi vet hvor mye Premier League betyr for det norske folk, og å overta disse rettighetene er selvsagt noe vi tar på største alvor. Vi har et drøyt år på oss til å planlegge, og kommer til å gjøre alt vi kan for å levere et førsteklasses produkt som fansen av engelsk fotball forhåpentligvis blir glad i, sier pressesjefen innledningsvis.

– Når det kommer til priser for å se sport på våre flater kommenterer vi ikke annet enn nåværende pris. Per nå koster Viaplay Total som inneholder alt vårt innhold inkludert sport kr. 329 i måneden. Dersom disse prisene skal endres i fremtiden, vil våre kunder få beskjed om dette i god tid, er det eneste Horni vil si om priser på det nåværende tidspunkt.

Dermed må norske fotballsupportere vente i spenning en stund til for å få vite nøyaktig hva Premier League-fotball vil koste på NENT Groups kanaler.