Crevoisier optimist foran neste sesong

Jacques Crevoisier tror Liverpool vil lære av sine feil denne sesongen. Houllier roser Baros.

Liverpools franske trener Jacques Crevoisier tror de røde vil lære av sine feil og ustabilitet denne sesongen, og han ser fram til neste sesong med optimisme. Men før den tid har Liverpool en meget viktig kamp mot Chelsea på søndag, og fokus vil nå bli rettet mot den.

Crevoisier tror de unge spillerne av førstelagstroppen vil bli bare bedre og bedre, og at de vil være sterkere både psykisk og fysisk som en følge av det som har skjedd denne sesongen. Han sier til Liverpools offisielle hjemmeside at en bare må forvente at en uerfaren tropp vil få noen tilbakeslag på veien mot suksess.

"Du vokser ikke som lag uten at du møter vanskeligheter på veien. Du kan lære mye fra nederlag, og jeg er sikker på at vi vil bli bedre som en direkte konsekvens av det vi har vært gjennom i år. Vi vil komme sterkt tilbake neste år!"

"Vi har et ungt lag. Et lag for fremtiden. Jeg har tro på at vi vil bli bedre sammen etter som årene går, og at denne troppen virkelig vil oppnå store ting sammen."

"Ikke glem at vi hadde en meget god start på sesongen. Vi var bare noen minutter unna å gjøre den beste starten på en Premier League-sesong noensinne. Men etter at vi tapte borte mot Middlesbrough sank selvtilliten til noen av våre spillere, og vi slet med å komme over det."

Crevoisier innrømmer at alle i klubben følte seg ille til mote etter tapet for Manchester City i helgen, men han er glad for at man får en siste sjanse til å nå Champions League når de reiser til Chelsea på søndag.

"Vi var lagt nede etter lørdagens kamp, men vi vet nå at sesongen vår står og faller med denne ene kampen mot Chelsea. Vi har virkelig tro på at vi kan vinne på Stamford Bridge. Det vil ikke bli lett, men vi kan skaffe oss den seieren vi trenger for å kvalifisere oss til Champions League."

Houllier roser Baros

Gerard Houllier uttaler at noe av det mest positive med denne sesongen har vært framgangen til Milan Baros. Den 21 år gamle tsjekkeren har scoret 12 mål for de røde denne sesongen, og har vist god form den siste tiden. Ikke minst har han gått godt i spann med Michael Owen.

"Det er for tidlig å si om de to kan forme et godt partnerskap sammen, men jeg liker hva jeg har sett av de to sammen så langt", seier Houllier.

"Det ser ut som de trives bra med å spille på topp sammen. De spiller både for hverandre, og med hverandre, og de ser ut til å finne hverandre på en fortreffelig måte. Det er et godt tegn med tanke på lagets fremtidige effektivitet."

Houllier forventer imidlertid at unge Baros skal utvikle seg ytterligere sammen med laget i årene som kommer.

"Jeg har stor glede av hans fremganger. Han har en meget fin holdning. Han vil spille, og han bryr seg virkelig om spillet og klubben", legger han til.

"Han er imidlertid en ung spiller som trenger å finne balansen mellom sitt individuelle spill og lagspillet. Han må bli mer oppmerksom på valgene som gjør at han blir mer verdifull for laget som helhet."

"Milan drar nytte av å spille kamper med laget. Han er et ungt talent, som trenger å holde bena godt plantet på jorda og lære spillet gradvis", avslutter Houllier.