Debut for Kewell i kveld

Liverpool med to ”lag” når pre-season starter mot Køln. Se hvor de kan bivåne de røde live på TV. ”Agent” slår tilbake mot beskyldninger. Welsh med i EM.

Harry i trøye nr.7

Gérard Houllier har bekreftet at alle klubbens sommerkjøp vil spille når Liverpool i kveld avslutter sin treningsleir i Sveits ved å ta turen over grensa for å spille kamp mot Køln.  Det betyr dermed også de første glimtene av Harry Kewell i den berømte 7’er trøya.  Houllier sier at man trolig vil benytte seg av to hele lag i Tyskland, og gi alle i troppen en mulighet til å komme på banen.

Kampen starter kl 20.15, og vises direkte på den engelske kanalen Five.  Under kan du se hvilke puber i Norge som vi har fått bekreftelse fra om at de sender kampen direkte.

Vi minner imidlertid om at du kan også følge kampen fortløpende her på liverpool.no, eller du kan benytte deg av vår hele tiden ajourførte tjeneste på SMS.

 

Her kan du se Køln v LFC:

Bergen: The English Pub, Fotballpuben

Trondheim: Rosendal Pub, Kings Cross

Tønsberg: Wembley Pub

Kristiansand: Uptown Sportsbar

Rolvsøy(Fredrikstad): Elias bar

Oslo: Bohemen Sportspub

Sandnes:  CaDuVil

 

Mandic avviser påstander

Bernie Mandic slår tilbake mot beskyldningene om at han har fungert som agent for Harry Kewell, men uten å ha den nødvendige lisens.  Mandic sier at han er Kewells manager, men at selve overgangen ble forhandlet om og skrevet under av hans bror Nikola Mandic.  Nicola Mandic er autorisert FIFA agent.  En klage har gjort at det engelske fotballforbundet har sendt opplysninger til FIFA om Kewells overgang fra Leeds til Liverpool.  Siden dette er en internasjonal overgang er det FIFA som eventuelt må ta de nødvendige skritt.  Organisasjonen vurderer nå om de skal foreta en gransking av saken.

 

Welsh på U-19 landslaget

John Welsh er ventet å være på banen når England i kveld spiller sin første kamp i EM sluttspillet for U-19 landslag i kveld mot Østerrike.  Kampen starter kl 18.30 og går ikke på Eurosport, det gjør derimot oppgjøret mellom de to andre lagene i gruppa, Tsjekkia v Frankrike.  I troppen til Tsjekkia er bl.a. spisstalentet Pavel Malchárek.  17-åringen har vært på prøvespill hos Liverpool og blir holdt under oppsikt fra Anfield.  De to siste kampene til England i gruppespillet vil bli sendt på Eurosport, noe en kan sjekke gjennom vår oversikt over TV-kamper.