Dudek klar til å motbevise kritikerne

Dudek klar til å motbevise kritikerne. Owen og Henchoz skryter av Kewell.

Dudek satser igjen

Jerzy Dudek vil trolig starte sesong som Liverpools nummer 1 til tross for at Chris Kirkland er tilbake fra sin alvorlige kneskade. Og polakken er ivrig etter å overbevise om at forrige sesong var en glipp - både for ham personlig og laget. "Forrige sesong var svak for oss alle. En ny sesong bringer nye håp og muligheter", tror Dudek som håper den nye sesong blir "beautiful for everyone at the club". Målvakten ble gjenstand for mye kritikk etter en rekke regelrette tabber i fjor, men føler den vonde tiden er over. Nå er han ivrig etter å bevise at han fortsatt er en av europas beste burvoktere. "Jeg føler meg helt annerledes i år enn i fjor. Jeg følte meg ikke bra etter sist sommers treningsopphold i Sveits, men nå er det ikke slik. Jeg er klar både mentalt og fysisk. Nå føler jeg meg friskere og denne sesongen skal bli min beste så langt", håper den sympatiske keeperen.

Kewell "the missing link"?

Både Michael Owen og Stephane Henchoz skryter uhemmet av Harry Kewell og tror Liverpools nyervervelse kan vise seg å bli gull verdt. "Det er ikke mange spillere i Premier League som har de kvalitetene Harry besitter, og hans inntreden i troppen vil helt sikkert hjelpe oss framover", skryter Michael Owen om sin nye lagkamerat. "Vi ble svært spente da det gikk rykter om at han var linket til Anfield. Da han signerte var det en stor forsterkning for alle i klubben", mener spissen som har scoret tre mål på de to første treningskampene i sommer.

Stephane Henchoz, som endelig har ristet av seg plagsomme skadeproblemer, støtter opp under Gerard Houlliers mening om at Kewell kan være den siste biten i puslespillet for å fullføre drømmen om å vinne Premier League. "Kewell kan være akkurat den typen vi trenger. Han kan score mål, stå bak angrep og skyte fra avstand og spille på begge kantene eller bak spissparet. I de to siste sesongene har vi manglet litt kreativitet i laget og han kan være den som fyller det hullet", håper den gode sveitseren som er godt fornøyd med å være tilbake i trening. "Jeg ville ikke starte treninga uten å vite om jeg ville holde. Derfor var det viktig for meg å spille landskamper i sommer. Det betydde at jeg kunne dra på ferie med kona uten å bekymre meg for et nytt skadeavbrudd", sier Henchoz til Liverpools offisielle nettsider.

Vennskapskamp flyttes

Vennskapskampen mot Fleetwood Town 12. august har blitt flyttet fra non-league lagets Highbury Stadium (!) til Blackpools hjemmearena Bloomfield Road. Stor etterspørsel etter billetter og sikkerhetsregulasjoner er årsaken til baneforandringen.