Endelig debut for Finnan?

Steve Finnan vurderes fra start mot Tottenham. Heskey tvilsom til i morgen. Enda en ny rolle for Kewell? Smicer og Le Tallec kan ”avansere”.

Gérard Houllier lot Steve Finnan fortsette på benken mot Aston Villa, selv om det før kampen ble antydet at manageren ville la sommerkjøpet få spille fra start for første gang.  Det samme spørsmålet vil bli stilt foran morgendagens viktige oppgjør mot Tottenham.  De røde er ute etter sesongens første seier, og Finnans bedre offensive kvaliteter vil være kjærkomne til tross for at Jamie Carragher som vanlig har startet fotballåret helhjertet.

 

Emile Heskey fikk seg et spark på legget på Villa Park, og forverret dermed en smell han hadde fått i landskampen sist midtuke.  Den store angriperen blir vurdert som tvilsom foran møtet med Tottenham.  Sannsynligvis vil Milan Baros bli erstatteren dersom Liverpools nr.8 kaster inn håndkleet, men Liverpool Daily Post antyder at Harry Kewell også kan bli vurdert i en rolle rett bak Michael Owen.

 

Det som er sikkert er at verken Houllier eller andre på Anfield kan være fornøyd med åpningen på en sesong hvor man ønsket å snu på flisa etter en skuffende 5.plass i 2002/03.  Manageren kan derfor bli fristet til både å gjøre utskiftninger og rokkeringer for å prøve å få mer ut av sitt mannskap.  Unggutten Anthony Le Tallec var det for eksempel mange som savnet på søndag.  18-åringen har vist svært lovende takter under pre-season, men i Birmingham var han ikke en gang funnet verdig en plass på benken.  Der var Vladimir Smicer tilbake etter skade og tsjekkeren, som også viste god form tidligere i sommer, vil håpe å få tillit fra start på onsdag kveld.  Le Tallec og Smicer er to av dem som kan ”avansere” når startoppstilling og benkplasser blir utdelt foran hjemmemøtet med Spurs.