Gerrard med tro på sommerkjøpene

Nykommerne vil heve seg, tror Gerrard. Hendrie skrur opp temperaturen foran morgendagen.

Steven Gerrard ber supporterne om å ikke legge skylde på Liverpools sommerkjøp for formsvikten laget opplever. Diouf og Diao har begge blitt kritisert etter at de startet sesongen på en lovende måte, men ikke har lyktes i å følge opp innsatsen. Gerrard lover imidlertid at alle nykommerne vil vise seg fram positivt framover.

- De nye spillerne har opplevd et stort press på grunn av at alt ikke har gått vår vei. OK, så supporterne har kanskje ikke sett dem dominere ligaen, men de må få tid. Jeg vet at det kan være vanskelig for folk å skjønne, men jeg ser dem i trening hver dag og vet hvilke kvaliteter som bor i dem, poengterer Gerrard som har stor tro på spillerne som så langt ikke har fått vist sitt beste i klubben.

Samtidig har Aston Villas Lee Hendrie skrudd opp temperaturen foran morgendagens Premier League oppgjør på Anfield. Villas midtbanespiller stempler Liverpool som et lag som bare slår lange baller.

- Det er vanskelig å skjønne at det faktisk er Liverpool du ser når de slår så mange lange pasninger. Jeg tror ikke det er urettferdig å si at vi spiller mer attraktiv fotball for øyeblikket, sier Hendrie.

Unggutten vet imidlertid at det bor mye i laget han skal måle krefter med i morgen:
- De er kjent for å være et lag med ferdigheter og kontroll, ikke langpasningen. Men det viser bare hvor mye en dårlig periode kan ødelegge for selvtilliten. De kommer helt sikkert til å komme sterkt tilbake, men forhåpentligvis ikke før vi har spilt mot dem, påpeker Lee Hendrie og legger til at man håper på en aldri så liten revansj.

- Vi går inn i kampen med seier som målsetting av så mange årsaker. Den viktigste er revansje. Vi burde ha slått Liverpool i cupen og å tape var meget skuffende, mener Hendrie.