Heskey frustrert over måltørken

Emile Heskey håper at tidligere målkongen Ian Rush, nå nyervervet i trenerteamet, kan bidra til at han får slukket sin måltørke.

Det har vært en skuffende sesongen så langt for Heskey, både lagmessig og i målprotokollen. Den store spissen har kun scoret et ligamål på 18 kamper (syv som innbytter). Men han håper nå at ansettelsen av Ian Rush vil føre til at han finner tilbake til nettmaskene.

"Det har vært en dårlig sesong for meg så langt. Det har virkelig vært tungt. Jeg har ikke fått det til å fungere. Samtidig har også laget slitt de siste ukene. Det er bare et spørsmål om å fortsette med å jobbe og gjøre sitt beste for å komme gjennom denne perioden. Jeg kan ikke sette fingeren på hvorfor målene ikke har kommet denne sesongen. Jeg vil fortsette å jobbe på og håpe at ting snart snur i min favør. Det er vanskelig å si om VM har hatt sitt å si. Mange spillere deltok der, men ikke alle har slitt etterpå. Jeg liker ikke å bruke det som unnskyldning. Forhåpentligvis vil ansettelsen av Ian Rush hjelpe. Han er svært respektert av alle her, og da jeg var yngre var han en av mine helter. Selv om jeg ikke var Liverpool-fan den gangen, hadde jeg stor respekt for han. Han er en av de beste spissene som noensinne har eksistert. Jeg har aldri jobbet med en egen angrepstrener før, men ideen høres bra ut. Phil Thompson jobber mye med forsvarerne, så det er rimelig at spissene også får sin egen trener. Det gode med Rushie er at han har gjort alt i løpet av karrieren og at han vet hva han snakker om," uttaler Heskey.