Houllier fornøyd med utviklingen på overgangsfronten

Manageren jobber hardt med å skaffe forsterkninger. Houllier støtter Heskey. Unggutt på vei til Swindon.

Gerard Houllier beroliger fansen med at jobben med å forsterke troppen foran neste sesong går etter planen. De røde har blitt linket med en rekke spillere bare de siste ukene, men manageren fokuserer trolig på å bringe inn Damien Duff, Steve Finnan og Djibril Cisse. "Markedet er ganske dødt for øyeblikket, men vi jobber hardt i kulissene og jeg er fornøyd med utviklingen," uttaler Houllier.

Ryktene har svirret høyt de siste dagene om at den franske angriperen Djibril Cisse er på vei til klubben. Samtidig mottar Emile Heskey "vote of confidence" fra Houllier. Om spissen med seks nettkjenninger i Premier League 2002/03 (totalt 32 mål på 115 PL-kamper for Liverpool) sier manageren følgende: "Jeg har aldri tvilt på at Emile ville bli god. Han sa selv for en stund tilbake at han så på seg selv som en ren spiss istedenfor en venstrekantspiller. Jeg kjøpte ham som en angriper og jeg visste at han ville markere seg der. Ofte har det handlet om selvtillit for ham, men han har arbeidet og nå ser vi resultatet. Han har alt man ser etter hos en spiss og han er ung. Han lagde en rekke fine mål forrige sesong og samarbeidet med Michael Owen fungerer godt."

U19-forsvareren Andy Nicholas(bildet) er på vei til divisjon 2-klubben Swindon. Han har spilt åtte kamper for reservelaget denne sesongen, men bli ikke funnet god nok til å få profesjonell kontrakt av Gerard Houllier. Swindon-manager Andy King tror imidlertid at unggutten vil bli en nyttig tilvekst for hans klubb. "Han kan benyttes i flere posisjoner. Han er akkurat den type spiller vi er på utkikk etter. Jeg bare håper vi kan få underskriften hans i neste uke fordi vi har allerede gått glipp av en eller to spillere denne sommeren," forteller han.