Jerzy trosser smertene

Jerzy Dudek spiller videre til tross for strekk. Jari Litmanen er ikke rød! Ikke tapt mot City siden 1981. Chris Kirkland er 22 i dag.

Dudek klar for ligainnspurt

Liverpools førstekeeper meldte forfall til Polens landskamp mot Belgia denne uka, men Jerzy Dudek vil likevel stå mellom stengene når man møter Manchester City til lørdag.  Legene har fortalt Jerzy at han må ha tre uker med fullstendig ro for at lyskestrekken skal leges helt.  Det nåværende scenariet med at polakken hviler og får behandling i begynnelsen av uka, for så å trene rett før kampene, gjør at man likevel regner med at keeperen skal kunne stå i de to siste ligakampene uten alt for store problemer.

 

Rykter om Jari avvist

Rykter fra Finland kunne tidligere i uka fortelle at Jari Litmanen fortsatt var en Liverpoolspiller, og at han bare var lånt ut til Ajax for en sesong med mulighet til å forlenge avtalen ytterligere et år.  Noe må imidlertid ha blitt ”pyntet på” under oversettelsen siden Liverpool FC i dag betegner dette som ”fullstendig vås” og insisterer at Jari ikke lenger har noen tilknytning til Anfield.

 

21 år siden City vant på Anfield

Liverpool må ha minst et poeng mot Manchester City i morgen for å være sikker på å fortsatt kunne bestemme sin egen skjebne i forhold til en plass i neste års Champions League.  Greier man det vil man uansett bli minst nr.4 i Premier League ved seier mot Chelsea i siste kamp.  Foran oppgjøret på Anfield har man også statistikken på sin side.  De helrøde har ikke tapt mot gjestene fra Manchester siden 1981 på eget gress.  Laget har dessuten vunnet de tre siste kampene mot City, og de fire siste på hjemmebane.  Mye av forhåndsnakket vil dreie seg om den hjemvendte sønn Robbie Fowler, samt hans angrepspartner Nicolas Anelka, men det er Michael Owen som er formspilleren med ti mål på de ni siste ligakampene.  Dommer er Neale Barry.

 

Chris har bursdag

Chris Kirkland fyller i dag 22 år.  Den unge keeperen kunne nylig fortelle at han er godt i rute etter sin kneoperasjon sent i januar, og at han høyst sannsynlig vil bli klar til å starte pre-season sammen med de andre i begynnelsen av juli.