McAuley skuffet etter sen utligning

Reservelagstrener Hugh McAuley berømmer keeper Patrice Luzi og tenåringen Robbie Foy, men var skuffet over at Newcastle fikk en sen scoring. Liverpool vil ha UEFA-Cup finalen.

Liverpool og Newcastle tok hjelp av en kraftig medvind til å føre en omgang hver i gårsdagens 1-1 kamp i reserveligaen.  De røde hadde det meste av spill og sjanser før pause, da et ypperlig langskudd fra Stephen Warnock ga dem en fortjent ledelse.  Hjemmelaget tok over etter hvilen, og kunne utligne åtte minutter før slutt.  Trener McAuley følte imidlertid at det var noe unødvendig å gi fra seg poeng:  ”Vi er skuffet på den måten at jeg synes gutta jobbet veldig hardt, under vanskelige forhold, og at det var fortjent at vi greide å holde på 1-0 ledelsen.  Uheldigvis slappet vi litt av mot slutten, og måtte betale prisen gjennom et innlegg som vi burde ha klarert.  Det er imidlertid noe vi vil lære av.”

Uansett så ble det etter hvert nokså hektisk for klubbens fjerdekeeper Patrice Luzi, og Hughie var enig i at franskmannen hadde kommet bra fra det:  ”Hen er en selvsikker ung kar og han utvikler seg meget bra.  Han er modig og dominerende ute i feltet, og han har nå begynt å dirigere sitt forsvar slik han vil ha det.”

17-årige Robbie Foy (bildet) gjør også gode fremskritt, og har nå kursen for Melwood.  Kanskje er han også snart moden for en benkplass hos førstelaget?  Mot Newcastle gjorde han igjen en bra kamp for reservene, og McAuley hadde dette å si:  ”Han er skarp og han kommer seg til sjanser.  Når han ikke har ballen greier han å legge press på motstanderen.  Han viser en fin fremgang.”

Liverpool er en av syv engelske klubber som har søkt om å få arrangere UEFA-Cup finalen i enten 2004 eller 2005.  I tillegg til LFC ønsker Aston Villa, Southampton, Manchester City, Sunderland, Leeds og Newcastle å være verter for en slik sluttkamp.  Avgjørelsen om de to neste finalene både i Champions League og UEFA-Cupen vil bli foretatt senere denne måneden.